Bianca Drăgușanu, topită după fetița ei: "Inima mea bate doar pentru tine"

Bianca Drăgușanu a avut parte de un an cu multe răsturnări de situație.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu a avut parte de un an cu multe răsturnări de situație. S-a măritat pentru a doua oară, a crezut cu tărie în povestea de iubire dintre ea și Alex Bodi, însă la final, lucrurile au ieșit cu totul altfel.
După numeroase certuri, despărțiri, ieșiri violente, împăcări și, recent, înaintarea divorțului, Bianca și-a găsit liniștea de fiecare dată în brațele fiicei sale.
Sofia Natalia a fost singura care i-a dat puterea să meargă mai departe.
Duminică seara, cele două au petrecut timp împreună și s-au pozat îmbrăcate la fel, cu tutu de prințesă.

fara descriere

"Inima mea bate doar pentru tine", a scris Bianca. #iubirea mea#sufletulmeupereche#tusieu#printesamea

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut scandal în public, din nou

Scandalurile în cuplul format din Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se țin lanț și nu o dată au fost surprinși în timp ce se certau în public. După ce cei doi amorezi au fost filmați în timp ce se certau la cuțite în parcarea unui restaurant, iar blondina s-a urcat pe mașină de teama soțului ei, un episod asemănător a avut loc recent.

Bianca Drăgușanu au fost filmați din nou în timp ce se certau, dedata aceasta în parcarea unui alt local. Situația între cei doi soți era vizibil tensionată, iar, la un moment dat, blondina s-a întors cu spatele la soțul ei și a plecat hotărâtă de lângă el. Musculosul afacerist a fugit după ea și a prins-o de mână, trăgând-o cu forța spre el, apoi a luat-o în brațe încercând să o împace.

Martorii de la fața locului spun că Bianca Drăgușanu ar fi vrut să se arunce în fața mașinilor. „Și-au spălat ”rufele în public. Au oferit un adevărat spectacol. Ea a vrut să se arunce în fața mașinilor!”, a declarat persoana care a surprins întregul scandal, relatează Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate