Cum a reacţionat Alex Bodi atunci când i s-a spus că e un tip periculos: "Am întrebat de ce”

Lui Alex Bodi i s-a spus că este periculos după ce a bruscat-o de mai multe ori pe Bianca Drăguşanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Lui Alex Bodi i s-a spus că este periculos după ieşirile violente la adresa Biancăi Drăguşanu. Ultima s-a consumat săptămâna trecută, când cei doi au fost filmați în timpul unui scandal, în parcarea unui restaurant. (vezi motivul pentru care Bianca rămâne alături de Alex Bodi)

Citeste si: Bianca Drăgușanu, fotografiată cu o vânătaie uriașă pe sâni! Ce i-a făcut Alex Bodi de data asta?

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: ȘOC! Imagini care arată ce se întâmplă cu adevărat în cuplul lor! Bodi a vrut să o sărute pe Bianca! Ea aproape îl respinge! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: De la ce au început scandalurile între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Noi am avut o relație perfectă până acum vreo 10 zile, în Dubai, când...” Ce s-a petrecut în vacanță

Lui Alex Bodi i s-a spus că este periculos: "Nu știau ce avea ea ascuns în haină și am vrut sa îi iau eu” 

„Avem un cerc intim de prieteni care mai cunosc ieșirile ei. Eu vorbesc cu Josip, el știe absolut tot. Și el zice ca nu vrea sa se mai amestece, nu știe cu ce sa ma sfatuiasca. Mi-e rușine și de ea, și de familia ei. Lumea care nu cântarește lucrurile ca și noi dă crezare, poate nu știau ce avea ea ascuns în haină și am vrut sa îi iau eu”, a explicat Alex Bodi.

Lui Alex Bodi i s-a spus că este periculos: "Atunci am zâmbit

Ulterior, Bodi a revenit cu o postare care are legătură cu comportamentul său agresiv, încercând să îl minimalizeze. “Mi s-a spus că sunt periculos ... Am întrebat de ce și mi-au spus: pentru că nu ai nevoie de nimeni. Atunci am zâmbit”, a scris Bodi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu a spus tot adevărul despre scandalurile cu Alex Bodi! E vorba de alte femei: „Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas de moarte: „Am căzut în gol. Norocul nostru a fost că...”

Surpriză uriașă! Rochia purtată de Bianca Drăgușanu după ce a fost agresată de Alex Bodi

ȘOCANT! Cum s-au comportat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la prima apariție în public după scandalul în care a fost agresată lângă mașină

Brigitte Pastramă a dezvăluit motivul pentru care a fost bătută de Florin Pastramă în parcare! Declarații șoc: „Toate problemele noastre...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies