Bianca Drăgușanu, umilită de o Ispită! Diva blondă, taxată de Bianca Roman, la cel mai dur mod cu putință! ”Mi-e silă de ce am văzut”

Bianca Drăgușanu a reușit să îi șocheze pe toți cu comportamentul pe care îl are, în fața camerelor de luat vederi, în reality show-ul la care participă, cele mai vocale fiind, culmea, două colege de-ale sale.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, după ce Bianca Brăgușanu a început să înjure ca la ușa cortului în timpul emisiunii ”Asia Express” în momentul în care, alături de sora ei, trebuia să treacă de o probă nu foarte complicaă, vedetele care fac parte din trustul care difuzează show-ul au recunoscut că sunt de-a dreptul scârbite de ce au văzut la televizor.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a răbufnit! Val de înjurături al vedetei! Ce a deranjat-o

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, la un pas de însurătoare! Iubita lui Tristan Tate nu prea îi dă de ales

Citeste si: Gest incredibil al lui Alex Bodi pentru femeile din Africa! Iubitul Biancăi Drăgușanu ajută la ridicarea unui spital în Uganda

 

Proba mirodeniilor, unde trebuie să le învețe denumirile, respectiv sa le recunoască după miros, o face pe Bianca să izbucnească și să se răzbune verbal pe omul care le-a așteptat cu prafurile mirositoare. "Băi nene, de unde să știu eu literele voastre, cum se pronunță, ca să-ți zic cum se numește mizeria asta", izbucnește Bianca Drăgușanu, care se pune pe înjurat, următoarea parte a discursului vedetei fiind, în întregime, cenzurată.

Evident, reacțiile divei blonde de la Asia Express au fost, imediat, taxate de cei care au urmărit emisiunea, iar printre aceștia s-a numărat și Bianca Roman, devenită celebră drept cea mai sexy Ispită de la Insula Iubirii. ”Băăăăiiiii!!! Te-am plăcut într-o oarecare măsura până am văzut asta, sunt șocată! Cum să ai doar atât în cap, cum să nu vorbești engleza, la nivel conversațional măcar??? Mi-e silă de ce am văzut, dacă mai aveai puțină apreciere din partea unora, în 3 minute ai pierdut-o și pe aia! Îi compătimesc pe cei de lângă tine...feeling disgusted (simțindu-se dezgustată, n. red.)”,a  fost postarea făcută de Ispita Bianca Roman după ce a văzut comportamentul Biancăi Drăgușanu din emisiunea Asia Express.

Culmea, ea nu a fost singura care a reacționat imediat la cele văzute la televizor, Andreea Bălan făcând-o, la rândul ei, praf pe Bianca Drăgușanu. Însărcinată pentru a doua oară, Andreea Bălan a mărturisit într-o postare făcută azi-noapte pe Facebook că este dezamăgită profund de concurentele care au înjurat, dar și de cele care și-au făcut de râs partenerii sau de cei care nu știu noțiuni elementare în limba engleză. “Mă uit la «Asia Express România». (…) Tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și nu realizezi că o țara întreagă te va disprețui după (…),  nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv.  O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute. De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (dincolo de înțelegerea mea, n.red.).”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei oficială de Facebook.

Ispita Bianca Roman și-a dedicat viața creșterii fetiței sale

Considerată cea mai sexy ispită de la ”Insula Iubirii”, Bianca Roman şi-a schimbat complet viaţa după show-ul la care a participat, stabilindu-şi cu totul şi cu totul alte priorităţi faţă de ”înnebunitul” bărbaţilor. ”Sunt singură şi fericită în aceste momente. Am hotărât să stopez orice activitate legată de bărbaţi pentru a petrece cât mai mult timp alături de fetiţă mea. Ea mă umple de fericire, mă împlineşte, aşa că nu văd de ce aş avea nevoie să aştept să apară un bărbat în viaţă mea. Pentru mine, viitorul bărbat trebuie să fie cel care să devină şi soţul meu. Când va apărea bărbatul potrivit, voi face nuntă, dar eu, sinceră, nu îl mai caut. Dacă apare, iar eu voi avea timp şi pentru el, poate se va întâmplă ceva. Până atunci însă, fiica mea este singură prioritate a vieţii mele”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca Roman, cu ceva vreme în urmă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: