Gest incredibil al lui Alex Bodi pentru femeile din Africa! Iubitul Biancăi Drăgușanu ajută la ridicarea unui spital în Uganda

Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, este implicat într-o campanie de strângere de fonduri pentru ridicarea unui spital în Uganda.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Deși la prima vedere nu pare genul, Alex Bodi are, se pare,un suflet mare. ”Musculosul” Biancăi Drăgușanu participă activ la construirea primului spital dedicat exclusiv femeilor și copiilor din Uganda, categorii extrem de afectată de abuzuri și sărăcie în această parte a lumii.

Spitalul va purta numele de ”Tammy Morrison Women & Children’s Hospital”, după numele principalului sponsor al proiectului. Tammy Morrison este o femeie de afaceri care trăiește în Georgia și care este asociat independent în ”Karatbars International GMBH”, compania pentru care activează și Bodi. Legătura dintre iubitul Biancăi și americanca pare una destul de strânsă, aceasta apărând în multe imagini alături de Alex și de prietenul acestuia, croatul Josip Ht. Morrison organizează strângeri de fonduri pentru spitalul din Uganda la care îi invită de fiecare dată și pe cei doi. La ultimul update făcut de afaceristă pe pagina ei de Facebook, mai era nevoie de aproximatic 115.000 euro pentru ridicarea construcției în sine.

Citeste si: Iubitului Biancăi Drăguşanu îi e teamă că o să chelească! Alex Bodi s-a dus ÎN MARE SECRET la Istanbul la o clinică specializată în implanturi de păr! FOTO

Citeste si: Bianca Drăgușanu aruncă bomba: „Mă mărit!”

Citeste si: Bianca Drăgușanu tună și fulgeră! ”Gata! M-am enervat și ofticat!”

Săitalul va avea 250 de locuri și s-ar putea finaliza în 2020

Proiectul ”The Tammy Morrison Women & Children’s Hospital” aparține unui ONG din Uganda numit RHF (Rape Hurts Foudation), apărut ca urmare a faptului că în estul Ugandei se înregistrează peste 2.000 de cazuri de agresiuni sexuale sau violență domestică pe an. Conform organizației, 65% dintre cazuri necesită intervenție medicală urgentă iar sistemul medical din Uganda este deficitar la acest capitol.

RHF a pus bazele proiectului încă din 2003 și conform acestuia, instituția ar avea capacitatea de 250 de locuri. Cu ajutorul voluntarilor a fost achiziționat un teren și o parte din aparatura medicală, iar construcția propriuzisă a început în această iarnă. Spitalul ar putea fi deschis în 2020 dacă se vor găsi fondurile necesare finalizării acestuia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate