Bianca este liderul casei la Puterea Dragostei! Marius a părăsit emisiunea

Bianca a fost ales lider în casa Puterea Dragostei. Marius a plecatr acasă, după ce a fost votat de mai multe dintre fetele din casă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca este noul lider din casa Puterea Dragostei. Concurenta a mulțumit telespectatorilor pentru susținere. „Mulțumesc”, a spus ea. Ulterior, fanii au criticat-o dur pe rețelele de socializare pentru mesajul scurt. Nu prea o mai interesează. Nu mai mulțumește cum mulțumea în sezonul 1. Acum, un simplu mulțumesc”, a scris o telespectatoare. 

Marius, eliminat de la Puterea Dragostei

Marius a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Întrebat de Andreea Mantea cu ce părere a rămas după participarea la acest show, el a spus că i-a plăcut, dar că nu este o experiență pe care și-ar dori să o repete. Cel mai probabi, el nu va reveni la Istanbul.

Citeste si: Ce s-a întâmplat între Livian și Roxana de la Puterea Dragostei în timpul scandalului? Andreea Mantea: „Ai pus mâna pe ea la un moment dat?”

 

fara descriere

„A fost o experiență de neuitat, pe care nu aș mai repeta-o, nu aici în casă. Aș mai merge într-o emisiune, dar nu de genul acesta. Băieții cred că au fost mai uniți față de alții și am fost ok unii cu alții.

Nu am ce să reproșez nimănui. Au făcut ce au simțit”, a spus Marius, înainte de a peca.

„Nu am ce să reproșez nimănul.Ăsta e jocul. S-a terminat și vreau să ies pe ușa din față și să rămân în relații ok cu toată lumea”, a mai spus Marius înainte de a părăsi Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate