Bianca, primul sărut la ”Puterea Dragostei”! Se infiripă un nou cuplu? Au avut primul moment intim în fața tuturor

Bianca și noul concurent de la ”Puterea Dragostei”, Alexandru, au avut parte de primul moment împreună! Se anunță un nou cuplu în casă?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bianca, una dintre cele mai votate concurente din Casa Puterea Dragostei, dar și cea mai controversată, a avut primul moment de iubire alături de noul concurent din casă, și anume Alexandru.

Citeste si: Teo Trandafir, adevărul despre divorțul de primul ei soț! „Eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa”

Totul a început printr-o provocare pe care a primit-o: Bianca trebuia să meargă în cealaltă casă și să îl sărute pe noul concurent, Alexandru. Și-a luat inima în dinți și s-a plimbat emoționată, iar, în nici 10 secunde, cei doi s-au sărutat. Evident, concurenții s-au bucurat enorm și au aplaudat.

Citeste si: Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador! Cine a făcut pozele cu cei doi? EXCLUSIV

”S-a pupat și Bianca după patru luni”, a spus Simina, după ce Bianca s-a sărutat cu Alexandru.

fara descriere

Bianca și Alexandru, o posibilă relație

”Eu cred că Bianca astăzi nu a vrut să mă sărute doar pentru că a fost provocată de fete sau de băieți, nu știu de cine a fost provocată. Pur și simplu a venit pentru că a simțit să facă lucrul ăsta. Chiar mi-a plăcut”, a spus Alexandru.

”Faptul că l-am pupat astăzi pe Alexandru m-a făcut să mă gândesc la o posibilă relație cu el”, a mărturisit Bianca.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate