Teo Trandafir, adevărul despre divorțul de primul ei soț! „Eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa”

Teo Trandafir a spus adevărul despre divorțul dintre ea și Alexandru Trandafir, primul ei soț.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi. Deși toată lumea o cunoașet de la televizor și o admiră, vedeta este destul de discretă când vine vorba despre relațiile ei amoroase. Așa că nu multe persoane știu despre primul ei soț, Alexandru Trandfir, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de șase ani.

Teo Trandafir și primul ei soț s-au căsătorit în 1990 și au divorțat în 1996. Vedeta a renunțat la numele de fată, Uță, și a preluat numele soțului, păstrându-l până în ziua de azi.

Citeste si: Se măresc alocațiile! Care sunt categoriile de copii care vor primi bani

Citeste si: Premiile Gopo 2019! Vezi AICI tinute spectaculoase, momentele controversate ale serii şi îndemnul şocant al lui Tudor Giurgiu! EXCLUSIV!

Teo Trandafir, despre divorțul de primul ei soț

Deși mariajul lor a luat sfârșit, vedeta nu a vorbit urât despre primul ei soț. Mai mult, ea a avut cuvinte de laudă la adresA lui și a spus care a fost motivul despărțirii.

„Era un om excepţional, bine, este şi în continuare excepţional doar că formaţia lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm.

Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele.

Copilul meu poartă acelaşi nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibraţia numelui este cea care îţi defineşte existenţa. Eu nu ştiu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uţă. Acum la 49 de ani, mâine, poimâine nu mai ţin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult”, povestea Teo Trandafir în urmă cu câțiva ani, pentru Ciao.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: