Vedete

Bianca Rus a facut marele anunt legat de nunta ei! Cantareata si-a ales deja nasa de cununie

Bianca Rus se va marita anul acesta cu logodnicul ei, Antonio.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Bianca Rus a facut marele anunt legat de nunta ei! Cantareata si-a ales deja nasa de cununie
icon photo

Bianca Rus l-a cunoscut pe Antonio anul trecut, iar relatia a evoluat foarte repede. In toamna, acesta i-a oferit inelul de logodna Biancai, in timpul unei cine romantice. Cei doi au mai facut un pas decisiv, alegandu-si nasii de cununie, semn ca nunta va avea loc anul acesta. „Cu viitoarea mea nasa, Adriana”, a postat Bianca. (vezi ce salariu are Bianca Rus)

Bianca si-a visat iubitul

In toamna, cei doi au venit la „Teo Show”, Bianca Rus marturisind ca este emotionata. "Am fost ceruta in casatorie. Sunt atat de emotionata. Ma asteptam. E un barbat curajos. M-a mai cerut o data, mi-a cerut sa ii fiu logodnica. Ne intelegem foarte bine, suntem fericiti. Este baiatul perfect pentru mine. L-am visat! Ma visez sa fiu mireasa, ca orice fata care isi doreste sa se marite”, a declarat Bianca Rus.

„Exista o chimie foarte buna, avem aceleasi gusturi, gandim la fel de cele mai multe ori. Am decis sa nu stam impreuna, asa am simtit noi. Sa nu o facem pana nu facem pasul. Dar nu pentru ca suntem de moda veche, asa simtim noi. El a fost de acord cu mine, ne intelegem perfect!”, a mai spus cantareata.

A refuzat sa prezinte rochii de mireasa

„Stati sa ma acomodez cu inelul pe deget, sa ma bucur de ce mi se intampla. Abia din decembrie incolo o sa incep sa pun pe foaie toate detaliile. Abia astept sa imbrac si eu rochia de mireasa. Am avut multe oferte sa prezint rochii de mireasa, dar nu am vrut. O sa port rochia de mireasa doar la nunta mea", a spus Bianca Rus la „Teo Show”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune