Bianca Rus a pierdut primul proces înaintat împotriva soţului! Care a fost răspunsul dat de Judecătorie

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Căsnicia dintre Bianca Rus şi Antonio Luigi Gottschling nu a durat foarte mult. Şi-au petrecut luna de miere în Dubai, apoi au început scandalurile între cei doi. Artista susţine că partenerul ei de viaţă ar fi agresat-o atât fizic, cât şi psihic şi apoi i-ar fi furat mai multe bunuri din casă.

Bianca Rus a cerut ordin de protecţie împotriva soţului şi a înaintat o cerere la Judecătorie pentru acest lucru. Din păcate, veştile nu sunt tocmai bune pentru artistă, căci autorităţile i-au respins cererea.

”Respinge cererea, ca neîntemeiată. Onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru pârât, Cochet Mihaela, în cuantum de 260 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Obligă reclamanta la plata către pârât a sumei de 700 de lei, reprezentând onorariu avocaţial. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată în şedinţă publică azi 17.12.2018”, este soluţia, pe scurt, emisă de Judecătoria Sectorului 1, conform Cancan. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate