Vedete

Bianca Rus nu încetează să-şi surprindă fanii! După ce s-a lăudat că a slăbit, vedeta a optat pentru o schimbare de look!

Bianca Rus este cunoscută pentru formele voluptuoase, însă în ultima perioadă îndrăgita cântăreaţă a slăbit mult şi a optat pentru o schimbare de look cu totul şi cu totul inedită.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Bianca Rus nu încetează să-şi surprindă fanii! După ce s-a lăudat că a slăbit, vedeta a optat pentru o schimbare de look!icon photo

După ce a făcut publice mai multe fotografii în care părea mai slabă ca niciodată, acum artista a optat pentru o schimbare de look inedită, mai exact şi-a pus extensii de păr, însă a ales o altă nuanţă faţă de părul ei.

Bianca Rus nu încetează să-şi surprindă fanii! După ce s-a lăudat că a slăbit, vedeta a optat pentru o schimbare de look!

Schimbarea a fost pe placul fanilor săi, întrucât a adunat numeroase comentarii: ”Eşti frumoasă.”/ ”Îţi stă minunat!”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune