Bianca Rus, pusă pe schimbări radicale! A slăbit peste 50 de kilograme, acum își modifică total stilul

Bianca Rus a slăbit zeci de kilograme, dar nu are de gând să se oprească aici cu schimbările.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Bianca Rus a slăbit peste 50 de kilograme și e pusă pe schimbări.

Bianca Rus vrea o transformare totală. După ce a slăbit, vrea și alt stil. A renunțat la coafurile foarte tapate și buclele de nașă, machiajul strident nu îi mai este pe plac, poartă încălțări mult mai finuțe.

Bianca Rus, transformare totală de stil

Într-o transmisiune pentru Teo Show, Bianca Rus a fost la salon pentru un tratament de prințesă. Cântăreața s-a coafat și s-a machiat și s-a pregătit pentru o petrecere care are tematică stabilită culoarea roșie.

Citeste si: Cum se simte Ioana Boureanu după ce a fost bătută în club! Tatăl ei a dezvăluit totul

Citeste si: Adevărul despre retenția de apă. Ce semne ar trebui să te trimită la doctor. Medicul Ovidiu Peneș spune tot ce ar trebui să știi

Citeste si: Veste excelentă pentru părinți și copii! Elevii vor primi între 60 și 200 de euro pe lună! Ce criterii simple trebuie să îndeplinească

 

"Vreau să fiu altă Bianca. Vreau să fiu perfectă. Știu că nu o să reușesc, dar măcar să încerc să mă apropii cât mai mult de perfecțiune. Vreau să le închid gura răutăcioșilor, pentru că în continuare sunt răutăți. Sunt oameni răi, vreau să demonstrez că nu e așa. Poate vine norocul peste mine, mai ales că vine și 14 februarie. Vreau să îmi schimb și tot repertoriul, să îmi schimb tot stilul. O să mai scurtez un pic și din unghii", a spus Bianca Rus la Teo Show.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate