Bianca s-a mutat cu Tristan?! Ce spun prietenele divei despre decizia frumoasei blondine | EXCLUSIV

In ciuda faptului ca iubirea pluteste in aer in relatia ei cu omul de afaceri englez, Bianca Dragusanu nu sta zi si noapte alaturi de el

Autor: Cornelia Ionescu

In urma cu o saptamana, lumea mondena a fost zguduita de stirea ca Bianca Dragusanu traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Tristan Tate, un cunoscut om de afaceri din Londra!

Din acel moment, fiecare aparitie a celor doi indragostiti a fost prezentata si in paginile ziarelor, lucru care insa nu i-a deranjat pe diva si pe britanic! Din contra, ei chiar nu si-au ascuns sentimentele de ochii lumii si s-au comportat firesc in public.

(intra sa vezi imagini incendiare cu Bianca si Tristan pe litoral)

Bianca s-a mutat cu Tristan!" Nimic nu este batut in cuie!"

“Bianca pare mai fericita ca niciodata! Radiaza pur si simplu la bratul lui Tristan! De partea cealalta, barbatul este innebunit dupa ea, o divinizeaza si o trateaza ca pe o adevarata regina! Nu merge nicaieri fara prezentatoareaTV, iar atunci cand iese impreuna cu ea, nimeni si nimic nu mai conteaza”, au dezvaluit prietenele vedetei pentru WOWbiz.ro!

Daca dragostea este vizibila, ei bine s-a nascut imediat si intrebarea daca Bianca s-a mutat cu Tristan! A luat decizia radicala frumoasa femeie sau inca nu a facut acest

pas? Ei bine, apropiatele ei au risipit si acest mister. “E mare iubire, e clar, dar, deocamdata, cei doi locuiesc separat. Barbatul are doua case in Romania, in timp ce Bia prefera sa ramana, in acest moment in duplexul sau din zona Tei. Desi ar dori sa fie in permanenta cu iubitul sau, ea ii acorda atentie mare si prioritara fiicei, Natalia Sofia, pe care o adora si fara de care nu poate sa stea mai mult de cateva ore.
E lumina ochilor sai! Insa, pe viitor, nu se stie. Nimic nu este batut in cuie!",
au conchis prietenele frumoasei femei.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies