Vedete

Bianca si Tristan, impreuna la o petrecere! S-au sarutat cu foc: "Am insistat sa o insotesc, sa fiu bodyguardul ei"

Bianca si Tristan au mers impreuna la petrecerea de ziua de nastere a iubitului Denisei de la Bambi. Blondina si tanarul om de afaceri au venit tinandu-se de mana si s-au sarutat, chiar daca erau in public.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Bianca si Tristan, impreuna la o petrecere! S-au sarutat cu foc: "Am insistat sa o insotesc, sa fiu bodyguardul ei"icon photo

"Suntem bine. Am venit la ziua prietenului meu Mircea. El venea mereu la ziua mea, am venit si eu. Si am venit insotita in Centrul Vechi. Nu e un loc sigur pentru mine, am venit insotita", a declarat Bianca Dragusanu in interviul pentru Teo Show.

"Am cunoscut-o prin prieteni comuni. Am insistat sa vin cu ea, ca bodyguard. M-am invitat singur. Am venit! Intotdeauna o sa am grija de ea. E si fratele meu langa mine, imi apara spatele, in caz ca eu ma imbat prea tare. Ati uitat ca sunt englez?", a glumit Tristan la Kanal D.
 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune