Vedete

Bianca si Tristan, impreuna la o petrecere! S-au sarutat cu foc: "Am insistat sa o insotesc, sa fiu bodyguardul ei"

Bianca si Tristan au mers impreuna la petrecerea de ziua de nastere a iubitului Denisei de la Bambi. Blondina si tanarul om de afaceri au venit tinandu-se de mana si s-au sarutat, chiar daca erau in public.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Bianca si Tristan, impreuna la o petrecere! S-au sarutat cu foc: "Am insistat sa o insotesc, sa fiu bodyguardul ei"icon photo

"Suntem bine. Am venit la ziua prietenului meu Mircea. El venea mereu la ziua mea, am venit si eu. Si am venit insotita in Centrul Vechi. Nu e un loc sigur pentru mine, am venit insotita", a declarat Bianca Dragusanu in interviul pentru Teo Show.

"Am cunoscut-o prin prieteni comuni. Am insistat sa vin cu ea, ca bodyguard. M-am invitat singur. Am venit! Intotdeauna o sa am grija de ea. E si fratele meu langa mine, imi apara spatele, in caz ca eu ma imbat prea tare. Ati uitat ca sunt englez?", a glumit Tristan la Kanal D.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune