Bilanțul morților în incendiul de la spitalul din Constanța crește! Un alt pacient a murit

Al patrulea pacient salvat de la incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a murit.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

A trecut aproape o săptămână de la tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, acolo unde un incendiu a luat viețile mai multor pacienți. Încă un pacient care fusese salvat din incediu și-a pierdut viața. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, care fusese transferat la Spitalul Judeţean Constanţa.

Pe lângă infectarea cu noul coronavirus, pacientul suferea și o infecţie respiratorie severă. El a murit în această dimineață, iar bilanțul victimelor care și-au pierdut viața în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a crescut la 11.

Citeste si: Ce salariu avea directoarea spitalului din Constanța unde 7 oameni au murit într-un incendiu? În urmă cu un an, femeia a vândut un imobil cu 385.000 de euro

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa au transmis că 24 de pacienți salvați de la incendiu primesc în continuare îngrijiri medicale.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

„La Terapie Intensivă sunt şase pacienţi, după ce în cursul acestei dimineţi a mai fost înregistrat un deces.

Alţi nouă sunt internaţi în extensiile Covid din spital, iar în secţia exterioară Agigea sunt internaţi, ca şi ieri, nouă pacienţi transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase”, au transmis aceștia.

incendiu

Captură video cu incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța 

[Sursa foto: Captura Video]

Klaus Iohannis, primele declarații după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Klaus Iohannis   a făcut primele declarații despre tragedia care a avut loc la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

Președintele țării le-a transmis condoleanțe familiilor care și-au pierdut rudele în acest incendiu.

„Sunt îngrozit de tragedia care a avut loc în această dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.Este o nouă dramă teribilă care confirmă infrastructura deficitară a sistemului de sănătate românesc, un sistem învechit, greu încercat și pus sub o presiune de neimaginat de valul patru al pandemiei de COVID-19.

Transmit condoleanțe familiilor îndoliate și multă putere să poată face față acestor momente extrem de dureroase. Le doresc însănătoșire grabnică tuturor pacienților și personalului medical care au avut de suferit de pe urma incendiului. Este de neimaginat prin ce suferință au trecut toți acești oameni veniți la spital cu speranța că se vor vindeca...” Citește mai multe AICI.

klaus iohannis

Klaus Iohannis 

[Sursa foto: Mediafax Foto]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies