Billy Drago a murit! Actorul de la Hollywood avea 73 de ani și jucase în peste 100 de filme

Actorul de la Hollywood Billy Drago s-a stins din viață în casa lui din Los Angeles. Era foarte cunoscut și jucase în mai bine de 100 de filme de-a lungul carierei lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Billy Drago, starul de la Hollyoowd care a jucat în filmul Untouchables („Incoruptibilii”) a murit. Actorul avea vârsta de 73 de ani și a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla în casa lui din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, relatează Mirror.

Citeste si: O explozie puternică a avut loc în Viena! Imagini cu dezastrul după ce o ”bombă ar fi aruncat în aer clădirea”

Citeste si: Cazul Sorina! Alex Bodi a semnat petiţia prin care se cere ca fetiţa abuzată de procuroare să rămână cu familia ei! Iubitul Biancăi Drăguşanu este tată de fete!

Billy Drago era fost jurnalist și și-a început cariera în actorie la sfârșitul anilor '70. Înainte de a deveni faimos, el a interpretat mai multe roluri de cascador. Ulterior, a ajuns să joace în peste 100 de filme. Printre actorii cunoscuți alături de care a filmat se numără și Chuck Norris. În plus, el a apărut în videoclipul melodiei You Rock My World a lui Michael Jackson în anul 2001.

fara descriere

Billy Drago a fost căsătorit cu Silvana Gallardo, care a murit în anul 2012. În urma lui a rămas un fiul pe nume Darren Burrow care este și el actor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate