Bizar! Marius Tucă și-a băgat câinele în izolare, de frica COVID-19! Jurnalistul, infectat cu noul coronavirus, s-a temut să nu-și ucidă animalul de companie

Marius Tucă a povestit că și-a izolat câinele după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus, de teamă să nu-i transmită infecția și animalului său.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Marius Tucă a povestit că, printre alte măsuri pe care le-a luat pentru a se izola de ceilalți membri ai familiei sale, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, a fost să nu se mai apropie de propriul câine.

Marius Tucă: ”Dacă ținem la animale, trebuie să le izolăm”


In articol:

Tucă a povestit că și animalele pot face coronavirus și chiar a citat dintr-un studiu care spunea că șansele de infectare a animalelor cu stăpâni testați pozitiv cu noul coronavirus sunt mai mari decât la cele care nu au stăpâni bolnavi.

”Animalele de companie care locuiesc cu pacienți COVID-19 sunt de 8 ori mai predispuse la infectare. Eu am izolat câinele, și n-am făcut-o întâmplător. Mi-a fost teamă să nu se îmbolnăvească.

Mie mi se pare incredibilă cercetarea asta. Atenție pentru cei care au animale. Și noi iubim animalele de companie. Dacă ținem la ele trebuie să le izolăm exact precum... sau noi să ne izolăm în momentul în care avem COVID-19 și avem animale în casă, fie că este vorba de pisici sau câini”, a povestit Marius Tucă la show-ul care îi poartă numele, de la Aleph News.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Prezent în studio, medicul Adrian marinescu de la Institutul Matei Balș, a vorbit și el despre pericolul la care sunt expuse animalele în compania oamenilor care suferă de coronavirus.

”Din familia mare a coronaviruslui, animalele pot face infecții, iar acum venim și cu dovada că pot face SARS-COV-2. În plus, câinii pot fi asimptomatici. Un asimptomatic transmite mai departe”, a spus Adrian Marinescu.

Tucă: ”Nu puteam să strâng un pahar în mână”

„N-am avut niciun simptom. După 18 zile am avut un test negativ. Felul desăvârșit cum am fost tratat la Balș trei zile. La două săptămâni după ce am ieșit din spital, au început problemele, nimeni nu m-a avertizat. A început astenia, oboseala, mi-era foarte greu uneori să traversez strada. Nu puteam să strâng un pahar în mână, astenie marcantă, după cele două săptămâni de izolare în casă, era la fel de greu să traversez strada, după o saptămână am început să-mi recapat forțele – o sfârșeala incredibilă, mă întrebam dacă m-am vindecat sau nu, poate dura 2-3 luni situația post-covid“, a mai povestit Marius Tucă la Aleph News.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dorina Chiriac, model pentru fiica lui Marius Tuca. Actrita s-a lasat de fumat si a dat party in cinstea ultimei tigari!

VIDEO! "Razboiul" dintre Mitica Dragomir si Gino Iorgulescu nu e de ieri, de azi! Vezi cand s-au "ciocnit" pentru prima data cei doi oameni de fotbal

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Detaliul uluitor pe care putini l-au observat in poza asta! Marius Tuca e probabil singurul om cunoscut din Romania care mai foloseste asa ceva! O sa ai un soc cand vezi despre...

Marius Tuca: "Mihaela Radulescu, exclusa din emisiunea "Romanii au talent"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies