Blestemul unei boli rare – Femeia care miroase mereu a peşte

Din cauza unei boli rare, o femeie din Marea Britanie trăieşte un coşmar în fiecare zi: corpul ei miroase a peşte, ceea ce îi face viaţa un iad. Kelly Fidoe-White suferă de Trimetilaminurie – o boală metabolică pentru care nu există tratament.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Din cauza unei boli rare, o femeie din Marea Britanie trăieşte un coşmar în fiecare zi: corpul ei miroase a peşte, ceea ce îi face viaţa un iad. Kelly Fidoe-White suferă de Trimetilaminurie – o boală metabolică pentru care nu există tratament.
 
Mai precis, corpul ei produce în permanenţă mirosuri urâte, precum cel de peşte sau de ceapă.
 
 
Boala de care suferă Kelly este cauzată de faptul că organismul nu poate procesa anumiţi compuşi din mâncare. Astfel, aceştia sunt eliminaţi prin transpiraţia, halena şi urina persoanei suferinde, care capătă un miros foarte neplăcut.
 
Mirosul poate fi intermitent, iar intensitatea lui poate fi influenţată şi de dietă, fluxul hormonal sau de medicaţia administrată. Kelly a început să consulte mai mulţi doctori în adolescenţă, dar niciunul n-a reuşit să-i dea un diagnostic.
 
 
În 2015, după ani de documentare şi numeroase teste, femeia a fost în sfârşit diagnosticată cu Trimetilaminurie. Totuşi, Kelly n-a reuşit să afle dacă boala i-a fost transmisă genetic sau dacă a dezvoltat-o în primii ani de viaţă.
Oricum, ea a început să observe că ceva nu e în regulă în timpul şcolii primare.
 
 
„Când ceilalţi copii îmi spuneam că miros a peşte, de ruşine le spuneam că am în geantă un sandviş cu pastă de peşte. A fost foarte dificil să suport boala în timpul adolescenţei”,mărturiseşte Kelly.
 
Din păcate, problemele n-au încetat în adolescenţă. Chiar şi acum, din cauza bolii de care suferă, Kelly este marginalizată de societate.
 
După ce colegii ei de muncă s-au plâns în repetate rânduri de mirosul urât pe care-l răspândeşte, femeia de 36 de ani a ajuns să sufere de anxietate severă. Pentru că trebuie totuşi să-şi câştige existenţa, Kelly lucrează ca şi tehnician radiolog doar pe ture de noapte.
 
Continuarea peINCREDIBILIA.RO
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Muschi de vita cu salata si mujdei de usturoi cu marar

15 alimente pe care le poti manca in orice cantitate fara sa te ingrasi

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a spus Adelina Pestrițu despre logodnica lui Speak

PEPE a luat marea decizie! Raluca Pastramă a dat o mega lovitură. S-a aflat totul

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies