Bogdan de la ”Insula Iubirii”, mărturisiri incredibile: ”Nu mai există şansă de împăcare”

Autor: A.V.

În ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, Mirela şi Ionuţ şi Hannelore şi Bogdan se pregătesc să stea faţă în faţă după ce timp de 18 zile şi-au testat relaţia departe unii de ceilalţi, şi-au cristalizat sentimentele şi au aflat cum arată adevărul din sufletul lor.

Mirela şi Ionuţ şi Hannelore şi Bogdan se vor aşeza în faţa focului de la Bonfire şi vor avea de privit imaginile cu parcursul fiecăruia în Thailanda.

Pentru Bogdan este ocazia pe care a aşteptat-o pentru a-i cere multe explicaţii iubitei sale. ”Pe toată lumea laşi să te pupe pe gât şi pe mână exact cum fac eu? E intim! Te rog să fii sinceră şi să îţi asumi”, îi reproşează acesta lui Hannelore. Aceasta, după ce cu doar câteva ore înainte de a se întâlni cu logodnica sa, acesta le-a zis băieţilor de la Purimuntra că decizia sa a fost luată. ”Nu mai există şansă de împăcare, e posibil să se pună în discuţie lucrul acesta, dar eu nu mai vreau!”, a spus Bogdan.

Înainte de a pleca de pe ”Insula Iubirii”, cei doi logodnici trebuie să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: ”Aţi venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecaţi: împreună sau separat?”

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP complet 2019. Lucrurile se liniştesc pentru toate zodiile. Începe o perioadă benefică

Carmen Rădulescu, adevărul despre problemele cu alcoolul! ”Depresie, să îţi îneci amarul în băutură”

Prima apariţie la tv a Danei Chera (fostă Grecu), după ce în vară a născut o fetiţă ”Îmi vine să pup ecranul” Cum arată acum vedeta tv

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Doliu uriaș în lumea muzicii! A murit în somn, la doar 45 de ani. Toţi românii i-au fredonat melodiile

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Istorie secretă. Rușii trimit la București un ambasador „killer”. Dezvăluiri din dosarele CIA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies