Bogdan Drăghici - Asociația TATA, scos din închisoare și plasat în arest la domiciliu! Celebrul avocat e acuzat că și-a abuzat fiica vitregă! EXCLUSIV

Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă, a fost eliberat din arest, după 13 luni în spatele gratiilor.

bogdan draghici TATA
Autor: Radu Constantin

In articol:

 

Avocatul Bogdan Drăghici, acuzat că și-a agresat fiica vitregă în vârstă de 10 ani dar și fetița unui apropiat, a fost ascos din arestul preventiv unde s-a aflat în ultimele 13 luni și a fost plasat în arest la domiciliu.

Decizia Tribunalului București este definitivă.

Bogdan Drăghici TATA nu are voie să ia legătura cu fiicele lui sau cu fosta soție

Bogdan Drăghici a contestat decizia luată pe 18 septembrie de Judecătoria Sectorului 2, prin care i se prelungea cu 30 de zile arestul preventiv iar judecătorii i-au dat câștig de cauză. Bogdan Drăghici, președintele asociației TATA fusese arestat pe 21.08.2019, fiind acuzat de viol și corupere de minori.

bogdan draghici TATA
Bogdan Drăghici, alături de fiicele lui

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Bogdan Drăghici nu are voie să-și părăsească domiciliu fără permisiunea instanței și nu are voie să se ia legătura cu cele două fiice ale sale, cu cealaltă fetiță care îl acuză de hărțuire sexuală.

De asemenea, el nu are voie să comunice cu fosta soție, cu tatăl celeilalte fetițe și cu alți martori implicați în proces. În cazul în care va încălca aceste obligații, Drăghici riscă să se întoarcă în spatele gratiilor. Avocatul are voie să-și părăsească imobilul doar pentru a se prezenta în fața instanței sau pentru procurarea mijloacelor esențiale de existență.

Acuzat că și-a abuzat fiica timp de 3 ani

Bogdan Drăghici este acuzat că și-a violat fiica vitregă timp de 3 ani, după o plângere a fostei soții a avocatului. Aceasta și-a acuzat fostul soț că a profitat prima dată de fiica ei în momentul în care ea se afla în Germania. Ulterior, fiica a fost audiată de procurori, iar aceasta a confirmat spusele mamei sale.

Între timp, a apărut și o altă victimă: fiica unui client al avocatului Drăghici.

Aceasta spune că bărbatul a avut un comportament ”nepotrivit” față de ea și că nu vrea să mai aibă de a face cu acesta. Tatăl fetei apelase la Bogdan Drăghici pentru a obține custodia fetei, după un proces de divorț.

Bogdan Drăghici a respins toate acuzațiile aduse asupra lui și o acuză pe fosta lui soție că vrea să-l distrugă și să-i ia copiii, care inițial au rămas în custodia lui.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Drăghici de la T.A.T.A. a intrat în greva foamei în închisoare! Avocatul e cercetat pentru viol asupra minorilor

Părinții lui Bogdan Drăghici au renunțat la procesul pentru nepoata lor! Președintele TATA, acuzat că și-a abuzat fiica, ar putea fi eliberat

Război total pentru fiica lui Bogdan Drăghici de la TATA! Bunicii fetei au reclamat-o la tribunal pe fosta lor noră că a ”răpit-o” pe minoră precum pe Sorina

Gina Pistol și Smiley au împărțit sarcinile în ceea ce privește creșterea micuței lor

Moise Guran aruncă în aer tot ce s-a spus despre COVID. Adevărul despre cifrele din România: Procurorii trebuie să investigheze

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Istoria secretă. LGBT în Evul Mediu și obiceiurile ciudate ale unor domnitori români. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies