Părinții lui Bogdan Drăghici au renunțat la procesul pentru nepoata lor! Președintele TATA, acuzat că și-a abuzat fiica, ar putea fi eliberat

Părinții lui Bogdan Drăghici, avocatul acuzat de corupere sexuală asupra unor minori, au renunțat la lupta în instanță pentru fiica președintelui TATA.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Părinții lui Bogdan Drăghici au renunțat la procesul cu fosta lor noră, Helen, prin care cereau custodia nepoatei lor. Gestul pare unul surprinzător în condițiile în care aceștia s-au plâns intanței că Helen, fosta soție a lui Drăghici, n-o mai lasă pe fetiță să ia legătura cu ei.

Maria și Gheorghe Drăghici au dat-o în judecată pe fosta lor noră în august 2019 iar luna trecută au renunțat la proces. Ei solicitaseră stabilirea domiciliului nepoatei lor la domiciliul lor, pensie alimentară și obligare la consiliere psihologică pentru cea mică. Părinții lui Bogdan Drăghici trebuie să plătească cheltuieli de judecată de 3.000 lei.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Ce se întâmplă în închisoare cu șeful TATA? Bogdan Drăghici e acuzat de agresiune sexuală la adresa unui minor

Citeste si: Ce le făcea Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A., victimelor minore! Bunica a intrat peste el: „O săruta, a împins-o și...”

Citeste si: Fiica lui Bogdan Drăghici a povestit la ce perversiuni o supunea bărbatul atunci când mama ei nu era acasă! Detalii înfiorătoare: „Serile erau cele mai traumatizante, când băga degetele...”

Președintele TATA a cerut să fie plasat în arest la domiciliu

Pe de altă parte, Bogdan Drăghici a solicitat din nou eliberarea și judecarea lui în arest la domiciliu pentru acuzația de corupere sexuală a unui minor, însă decizia a rămas în pronunțare până la această oră.

Bogdan Drăghici a fost arestat pe baza unei plângeri penale a fostei lui soții, Helen. Aceasta susține că fiica celor doi, rămasă la avocat după divorț, a fost abuzată sexual aproape doi ani de tatăl ei. Fiica celor doi dar și sora vitregă mai mare, din prima căsnicie a lui Drăghici, locuiau cu tatăl lor în casa bunicilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum răspunde președintele TATA acuzațiilor de viol! Bogdan Drăghici nu recunoaște nimic

Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu pentru că a adoptat de la distanţă un băieţel: „Copilul pare a fi tratat ca o păpuşă vie. A închiriat un tovarăş de joacă...

Super alimentul din Biblie care ne prelungește viața. Românii nu îl folosesc, deși e ieftin și se găsește ușor. Iată ce beneficii uluitoare are

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, acuzații grave la adresa soției lui Gheorghe Dincă: „Minte într-un hal fără de hal”

Bogdan Drăghici a agresat sexual 4 minore în 8 ani. Cum reușea să le momească, iar apoi să le supună la lucruri îngrozitoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies