Bogdan Mocanu de la „Puterea dragostei”, desființat de fani: „Respiră...”! De la ce a pornit totul

Bogdan Mocanu de la „Puterea dragostei” este acuzat că a exagerat atunci când și-a pus niște fotografii pe pagina sa de socializare. Ce i-au transmis imediat fanii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

După ce Hamude a fost acuzat că își editează fotografiile, un alt concurent de la „Puterea dragostei” este acuzat că abuzează de Photoshop. Este vorba despre Bogdan Mocanu, concurentul dorit în Casa Dragostei de Mary, dar și de Roxana.


In articol:

Acesta a postat o imagine pe pagina sa de socializare, iar comentariile nu au întârziat să apară.

fara descriere

Citeste si: Ricardo, criză de nervi la Puterea Dragostei! Uite ce a putut să facă și ce l-a enervat în asemenea hal!

Citeste si: Diana Dumitrescu a dezvăluit sexul bebelușului: „Sperăm că se menține până la nouă luni”

Citeste si: Adrian Teleșpan, despre orientarea sa sexuală: „M-au înjurat...”

Simțiți cum se apropie vara?” a scris Bogdan în dreptul fotografiilor în care este extrem de mândru de corpul său, însă fanii au trecut imediat la atac:

fara descriere

„Mai vorbiți de fete. Dar să mor dacă nu, nu știu cum se face că în unele poze unii băieți sunteți mai musculoși decât în realitate / O poză mai editată de atât crezi că poți posta? / Steroizii fac minuni / Steroizi, ce faci? / Vezi Bogdane că pocnești, ce e prea mult strică, mai bine simplu și modest / Respiră / Unde sunt mușchii și la televizor?”. au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, care sunt de părere că Bogdan a cam exagerat cu programele de editare ale fotografiilor.

Hamude, victima Photoshop-ului

Și colegul său de competiție, Hamude, este extrem de atașat de programele de editare, iar fotografiile sale nu reflectă deloc realitatea din Casa dragostei.
La ultimele fotografii postate pe rețelele de socializare, însă, se pare că ar fi exagerat, iar fanii nu au ezitat să îi atragă atenția, dar și să facă o mulțime de glume pe seama sa.

fara descriere

Zilele trecute, acesta ar fi spus în emisiunea „Puterea dragostei” că Bianca nu este la fel de frumoasă în realitate precum apare în fotografii și că ar face uz de filtre și de machiaj, așa că fanii concurentului nu au ezitat să se ia și de acest aspect:

„Uite ce frumos ești aici. De ce nu iei fața asta și în emisiune? O ții doar pentru poze? O poză mai editată ca asta nu am văzut. Și vorbești de Bianca.../ Ai vrea să arăți așa, înțeleg./ Zici că ești strigoi, Doamne, urât ești. Și o faci pe Bianca urâtă. Ești cel mai urât concurent/ Ești atât de adevărat în emisiune ca pozele tale de pe Instagram / Cât poți să te editezi. Tu deja nu te mai editezi cu filtru de Instagram, ci cu Photoshop/ Când intri în emisiune, vezi băiatul meu că nu intră Photoshop-ul cu tine”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate