Vedete

Bombă! Cine este vedeta care l-a înlocuit pe Alex Velea în emisiunea pe care o prezenta cu Simona Gherghe

Simoa Gherghe va avea un nou coleg în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Alex Velea a fost concediat la începutul acesti săptămâni şi, spre surprinderea tuturor, el a fost printre ultimele persoane care au aflat. Cu doar două zile înainte de reluarea emisiunii el mărturisea că abia aşteaptă să se întoarcă pe platoul de filmare. Deşi a fost, cu siguranţă, dezamăgit de decizia şefilor, cântăreţul nu a lăsat să se vadă acest lucru şi nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu acest subiect. 
 
Simona Gherghe a ales să spună chiar în emisiune că Alex Velea a fost cel care a luat decizia de a nu mai continua colaborarea cu ei din cauza lipsei de timp. 
 
 
Şefii au găsit însă repede un înlocuitor pentru iubitul Antoniei. Noul coleg de platou al Simonei Gherghe va fi chiar Andrei Ştefănescu. 
 
„Am avut două apariţii pentru acum. A fost drăguţ. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută faţa pentru cazurile sociale. Îţi dai seama cum aş arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aş face faţă să stau să discut…”, a declarat Andrei Ştefănescu, conform Cancan. 

Galerie foto  Urmatorul articol