Vedete

Bombă! Cine este vedeta care l-a înlocuit pe Alex Velea în emisiunea pe care o prezenta cu Simona Gherghe

Simoa Gherghe va avea un nou coleg în emisiune.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Bombă! Cine este vedeta care l-a înlocuit pe Alex Velea în emisiunea pe care o prezenta cu Simona Gherghe icon photo
 
Alex Velea a fost concediat la începutul acesti săptămâni şi, spre surprinderea tuturor, el a fost printre ultimele persoane care au aflat. Cu doar două zile înainte de reluarea emisiunii el mărturisea că abia aşteaptă să se întoarcă pe platoul de filmare. Deşi a fost, cu siguranţă, dezamăgit de decizia şefilor, cântăreţul nu a lăsat să se vadă acest lucru şi nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu acest subiect. 
 
Simona Gherghe a ales să spună chiar în emisiune că Alex Velea a fost cel care a luat decizia de a nu mai continua colaborarea cu ei din cauza lipsei de timp. 
 
Bombă! Cine este vedeta care l-a înlocuit pe Alex Velea în emisiunea pe care o prezenta cu Simona Gherghe
 
Şefii au găsit însă repede un înlocuitor pentru iubitul Antoniei. Noul coleg de platou al Simonei Gherghe va fi chiar Andrei Ştefănescu. 
 
„Am avut două apariţii pentru acum. A fost drăguţ. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută faţa pentru cazurile sociale. Îţi dai seama cum aş arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aş face faţă să stau să discut…”, a declarat Andrei Ştefănescu, conform Cancan. 
 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune