BOMBA! Gigi Becali eliberat din inchisoare in mare secret - VEZI unde s-a dus direct

Gigi Becali a primit o permisie de cinci zile şi a plecat marţi din Penitenciarul Poarta Albă, mergând la locuinţa sa din Pipera, judeţul Ilfov, au declarat surse apropiate finanţatorului pentru Mediafax.

Distribuie pe:

fara descrierePotrivit surselor citate, comisia de specialitate a penitenciarului i-a acordat lui Gigi Becali o permisie de cinci zile. Acesta ar trebui să se întoarcă, sâmbătă, la Penitenciarul Poarta Albă.

Potrivit Legii 254/2013 privind executarea pedepselor, persoanelor condamnate care au o bună conduită şi au dovedit stăruinţă în muncă sau în cadrul activităţilor educative, moral-religioase, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, al instruirii şcolare şi al formării profesionale pot primi recompense, printre care şi permisiunea de ieşire din penitenciar pentru cinci zile, dar nu mai mult de 25 de zile pe an.

Permisia de cinci zile este acordată de către directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, la propunerea comisiei speciale a locului de detenţie.

Conform legii, permisiunea de ieşire din penitenciar poate fi acordată pentru mai multe motive, printre care şi menţinerea relaţiilor de familie ale persoanei condamnate sau pregătirea reintegrării sociale a persoanei condamnate.

Solicitarea pentru ieşirea din penitenciar va fi însoţită de precizarea, de către deţinut, a locului unde urmează să se deplaseze, a itinerarului urmat, precum şi a mijloacelor financiare de care dispune pe durata permisiunii de ieşire din penitenciar.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate