Bombă în muzica românească! Jador și Lino Golden au lansat "Dau moda": „Despre melodia asta o să se vorbeasca mai ceva ca de Coronavirus"

Bombă în muzia românească! Jador și Lino Golden s-au aliat și au scos piesa "Dau Moda", care face furori pe Youtube, la scurt timp după ce a fost lansată.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Băieții de la Lino Golden s-au aliat cu Jador și au compus o piesa care îi va duce pe primele locuri în tranding, după cum arată primele reacții ale internauților. Colaborarea dintre băieții de la Lino Golden și Jador i-a lăsat mască pe cei mai mulți dintre ei, dar este o "cobinație" care va face furori în industria muzicală. 

Citeste si: Jador, propunere indecentă pentru vloggeriţa Mimi: "Vrei să facem un film...?"

Citeste si: Cine e fata care apare în videoclipul lui Jador de la Puterea Dragostei! Nimeni nu se aștepta la asta

Citeste si: Jador, despre relația pe care o are cu Georgiana și cu Ella: „Sunt două fete pe care le plac...”

Jador și Lino Golden, piesa care îi va duce pe primele locuri în tranding. Primele reacții ale fanilor 

În ultimele zile Jador a fost suprins în compania celor mai urmăriți vloggeri și artiști ai momentului și toată lumea a fost uimită de această trecere bruscă. Dacă în primă fază Jador a făcut două vloguri cu Mimi și unul cu vlogerul Cristi Munteanu, artistul a trecut la treburi mai serioase. În urmă cu puțin timp, Jador a lansat piesa “Dau Moda” în colaborare cu băieții de la Lino Golden.

fara descriere

Piesa care este o combinație între rap și ritmuri orientale a strâns deja 76.424 de vizionări în doar aproximativ 40 de minute.

În videoclipul piesei apar membrii trupei, mai multe domnișoare focoase, dar și Alex Velea.

"STILURI COMBINATE intr-o maniera super tare! Va iubim", a scris Jador în comentariile de pe Youtube. 

fara descriere

Fanii s-au arătat încântați de melodie și de colaborarea dintre Lino Golden și Jador, lăsând numeroase comentarii pe Youtube. 

"Despre melodia si combinatia asta o sa se vorbeasca mai ceva ca de Corona Virus", "Doamne, cât am așteptat o astfel de combinație care sigur o sa rupaa", "Mai scoate o pe asta din tranding varule 🤣", sunt doar câteva dintre părerile internauților care au ascultat noua piesă. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate