Bomba începutului de an! Adelina Pestriţu s-a căsătorit în secret? Uite detaliul care a dat-o de gol! FOTO!

Adelina Pestriţu s-a căsătorit în secret? Uite dovada.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc şi se completează, aşa că nu e o surpriză pentru nimeni că vor să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu.

Mai mult decât atât, au o fetiţă superbă, Zenaida, pe care amândoi o adoră.

Ei bine, în urmă cu câteva luni, chiar după botezul micuţei Zeny, vedeta a vorbit şi despre nuntă.

Adelina Pestriţu s-a căsătorit în secret? "Ceva special"

"Visez la acea zi şi trebuie să fie perfectă. Nu doar că ne dorim, ci trebuie. O să fie o petrecere foarte mare. Tema o să fie basm, ceva… nu ne dorim o simplă petrecere, ci ceva special. De aceea am separat evenimentele.”, a declarat Adelina la sfarşitul anului trecut.

fara descriere

Din câte ştim noi însă, marele eveniment nu a avut loc până în ziua de astăzi, aşa că imaginaţi-vă ce şoc am avut atât noi cât şi fanii Adelinei când am văzut-o pe aceasta cu verighetă pe deget, într-o fotografie postată în urmă cu puţin timp pe instagram. Admiratorii fostei prezentatoare tv au reacţionat de îndată cu o mulţime de curiozităţi.

"Ade, te-ai căsătorit? Văd că porţi verighetă!", a întrebat-o o tânără.

Răspunsul frumoasei vedete a venit imediat. "În curând", a spus aceasta, dar fanii au rămas, totuşi, cu o urmă de îndoială...

Cine este Virgil Şteblea, partenerul de viaţă al Adelinei Pestriţu? 

Virgil Şteblea este un tânăr cunoscut în lumea mondenă a Capitalei. Este un om de afaceri prosper, cu relaţii de invidiat in high-life-ul bucureştean.

Virgil Şteblea a locuit mulţi ani în Germania, unde şi-a făcut o afacere profitabilă. La fel ca Adelina Pestriţu, cu care are o fetiţă minunată, este pasionat de tatuaje şi are o mulţime de desene permanente pe corp.

fara descriere

În plus, urmăritorii fostei prezentatoare tv au observat un lucru foarte interesant la o poză de îndrăgostiţi aparent normală a celebrei perechi.

Sute de fani i-au spus vedetei că nu au mai văzut niciodată o asemănare fizică atât de mare între un bărbat şi o femeie care nu sunt rude.

"Virgil este varianta ta masculină şi invers", i-a scris o admiratoare.

Iar dacă ne uităm cu atenţie, observăm că aşa este. Adelina şi viitorul ei soţ au trăsături faciale similare, iar culoarea ochilor este aceeasi. În plus, amândoi au dantură impecabilă şi un zâmbet molipsitor. Mai rar ţi-e dat să vezi un cuplu atât de frumos. Nota 10!

fara descriere

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate