Bomba! Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc in aceasta dupa-amiaza in mare secret

Dupa cativa ani de iubire si un copil impreuna, in sfarsit Valentina Pelinel si Cristi Borcea isi vor uni destinele.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Surpriza uriasa in cuplul Pelinel-Borcea! Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc astazi in mare secret. Cei doi au luat decizia de a fi impreuna pentru toata viata.

Surse din preajma cuplului au dezvaluit in exclusivitate pentru wowbiz.ro ca, dupa vacanta din Capri, unde au trait  momente romantice si pline de iubire, Pelinel si Borcea au hotarat sa faca si pasul cel mare. Totul se va intampla discret, fara multi martori, doar in prezenta ofiterului Starii Civile si a familiei. 

Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc astazi in mare secret. Cand au luat decizia 

La iesirea din puscarie, omul de afaceri a sustinut ca Valentina este singura femeie care il intereseaza! “O ador, este ingerul meu! In toti anii in care am fost inchis, mi-a fost aproape la greu si nu m-a parasit nici macar un moment! Am trait impreuna clipe grele si complicate, dar niciodata, ea nu a dat inapoi! Mi-a demonstrat ca ma iubeste cu adevarat! Asa cum de altfel, o iubesc si eu pe ea! Este totul pentru mine! Veti vedea ca de acum inainte nimeni si nimic nu ne va mai desparte”, a declarat Borcea, apoi, a fost practic nedespartit de Pelinel!

 

 

Pe de alta parte, si frumoasa femeie a stat in toti acesti ani langa omul pe care l-a ales ca partener de viata! Valentina Pelinel a plans pentru el zile intregi, a indurat toate criticile, dar a meritat! Acum, are cu Cristi Borcea un copil minunat si, de azi, se poate declara o femeie cu adevarat fericita! In cateva ore, Valentina Pelinel si Cristi Borcea se vor casatori in mare secret, iar ea va ajunge sa si semneze cel mai important contract, acela de a deveni doamna Borcea cu acte in regula! In cel mai discret mod! Asa cum de altfel, a facut-o intotdeauna. Din partea noastra, un sincer “Casa de Piatra”!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate