BREAKING NEWS! Al cincilea caz de CORONAVIRUS confirmat în România

Un nou caz de CORONAVIRUS a fost confirmat astăzi în România, de această dată la Timiș.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Al cincilea caz de coronavirus a fost confirmat în România. E vorba de o persoană din județul Timiș, care a intrat în contact cu pacientul diagnosticat marți cu coronavirus. Anunțul a fost făcut miercuri de ministrul Sănătății, Victor Costache, relatează Rfi.

„Din informaţiile pe care le am este confirmarea faptului că ancheta epidemiologică este folositoare, faptul că sunt identificate aceste persoane care sunt puse rapid sub tratament”, a spus Victor Costache.

BREAKING NEWS! Al cincilea caz de CORONAVIRUS confirmat în România

Se pare că al cincilea caz de coronavirus a fost depistat la nepotul bărbatului din Timișoara care a fost depista marți ca fiind infectat cu virusul ucigaș.

Conform primelor informații, tânărul nu a prezentat simptome de boală, dar s-a socilitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

De asemenea, rezultatele de astăzi ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative și urmează conform procedurii un nou test la distanță de 24 de ore față de ultimul realizat, se mai arată în comunicat.

Este a treia persoană din Timișoara pentru care se confirmă infectarea cu coronavirus.

Citeste si: Ce spun experții în medicină de talie mondială despre pericolul unei pandemii

Citeste si: ULTIM MOMENT!  Un fotbalist român a intrat în carantină în Italia! Patru adversari au fost depistați cu cornavirus!

Citeste si: Coronavirusul seamana moarte dar mai ales frica in intreaga lume! Peste toate imaginile sfasaietoare care fac inconjurul planetei, vine un avertisment fara precedent - Suntem sau nu in pericol? Iata raspunsul specialistilor!

Știre în curs de actualizare 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate