Brigitte ar fi deja însărcinată cu Florin Pastramă! "Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme"

După ce chiar Lizeta Haralambie, nașa lui Brigitte și a lui Pastramă, a vorbit despre posibilitatea ca vedeta să fie deja gravidă, alte surse au declarat că aceasta ar fi, într-adevăr, însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

„Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte probleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă”, au declarat surse din anturajul lui Brigitte și Pastramă pentru Click.

Lizeta Haralambie: "Poate au conceput deja copilul"

Prima care a vorbit despre posibilitatea ca Brigitte să fie gravidă a fost tocmai nașa ei, Lizeta Haralambie.

„Este o nuntă românească, ca la carte. (...) Am venit cu ceva nou (n.r. cadou). Noi am dat ceva nou. Merg doar ei în luna de miere. Nu știu încă, cred că pe Coasta de Azur. N-am întrebat când se apucă de copil. Poate l-au conceput deja. Nu știu (n.r. dacă voi fi și nașă de botez). Cred că da”, a declarat nașa lui Brigitte și a lui Florin Pastramă, Lizeta Haralambie, la TV.

„Foarte frumoasă. Este superbă. Ne-au trebuit 30 de minute să o îmbrăcăm. Acuma rămâne să o dezbrace soțul. Este emoționată. Are o rochie superbă, cu o trenă de 20-30 de metri. Este ca o prințesă. Și coroana este foarte frumoasă”, a mai declarat Lizeta Haralambie.

 

 

 

 

 

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat astăzi religios, după ce se cununaseră civil. La petrecerea de nuntă sunt așteptați peste 400 de invitați.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate