Brigitte Năstase a cheltuit o sumă colosală pe operații estetice: „Are o față mai scumpă decât mașina mea”

Câți bani a cheltuit Brigitte Năstase pe operațiile estetice! Suma este colosală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Brigitte Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, a recunoscut în cadrul unei emisiuni de televiziune că a investit foarte mulți bani în operațiile estetice. Pentru a se menține tânără chiar și după vârsta de 40 de ani, bruneta a apelat la medicii esteticieni de nenumărate ori.

„Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred ca am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicati toţi muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă”, a spus Brigiite.

„Brigitte are o faţă mai scumpă decât maşina mea!”, a intervenit Remus Boroiu.

Citeste si: Mircea Badea, provocat să urce din nou în ring! Cine a lansat invitația după ce l-a văzut făcut KO în 5 secunde de Tedi Emi

Brigitte Năstase s-a despărțit de logodnic

După trei luni de relație, fosta soție a lui Ilie și logodnicul ei, Cornel Oană, s-au despărțit, deși relația lor părea că merge din ce în ce mai bine. „Bip! Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început şi doar atât pot să spun”, a răspuns Brigitte atunci când a fost întrebată despre relația dintre ea și bărbatul alături de care anunța că își va petrece tot restul vieții.

„Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Şi am văzut că nici inelul nu-l mai ai pe mână, ăla de logodnă. Gata, s-a terminat?”, a insistat Măruță. Brigitte: „Bip. Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Ţi-am zis, îmi plac începuturile noi şi acesta este cel mai frumos început”, a mai spus bruneta.

Brigitte își dorea un copil cu Cornel

Înainte de a se despărâi de iubit Brigitte anunța că își dorește un copil cu acest. „Am făcut un legământ în faţa lui Dumnezeu, dar nu am scos şi actele. Legea este lege şi va veni momentul în care vom face şi acest lucru, dar acum ne concentrăm să fiu eu bine şi foarte sănătoasă, pentru că, după cum ştiţi, am avut probleme de sănătate. Trebuie să-mi mai fac analize, să iasă totul bine pentru că vrem un copil. Asta este prioritatea noastră după ce voi face tratamentele de rigoare”, a povestit Brigitte pentru Libertatea în rumă cu ceva timp

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate