Vedete

Brigitte o face praf pe noua iubita a lui Ilie! Ce mesaj acid i-a scris sotia lui Nastase pe Facebook Ioanei

Ilie Nastase si Brigitte tin in continuare primele pagini ale presei dupa ce actuala iubita s-a pozat chiar la masuta de machiaj a fostei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Brigitte o face praf pe noua iubita a lui Ilie! Ce mesaj acid i-a scris sotia lui Nastase pe Facebook Ioaneiicon photo
 
Brigitte si Ilie Nastase au o relatie mai ceva ca in  telenovele. S-au despartit si s-au impacat de atatea ori incat si ei au pierdut numarul. In ultimul an cuplul lor a avut de suferit mai mult decat oricand si, in ciuda incercarilor de a-si salva casnicia, cei doi soti sunt ca si divortati.
 
Brigitte are un nou iubit, alaturi de care a plecat in vacanta in Turcia, iar Ilie are si el o iubita pe nume Ioana, fosta logodnica a lui Nick Radoi. Desi frumoasa sotie a tenismenului a declarat ca stie de relatia lui cu noua partenera si ca nu le poarta pica, ea nu s-a putut abtine si a pus-o la punct pe Ioana.
 
Noua bruneta din viata lui Nastase a publicat o fotografie in care apare in vila lui, sprijinita de masuta de machiaj a Brigittei, pe care a asezat si un buchet de trandafiri albi primiti cadou de la legenda tenisului. "Adevărul e că îţi stă bine la măsuţa mea de machiaj. Pe care am dat 1800€ din banii personali", i-a transmis sotia lui Ilie Ioanei, printr-un comentariu lasat chiar in dreptul fotografiei. 
 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune