Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream! „Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea”

Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream! Brigitte Pastramă a avut un conflict verbal dur cu artista într-un reality-show, în care a acuzat-o că ar fi avut, în trecut, o legătură cu Ovidiu Sfăt, tatăl lui Robi.

Autor: Lia Popescu

In articol:

 

 Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream
Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream
Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream!
Lumea mea mondenă este zguiduită de problemele pe care le are Brigitte cu fiul ei, Robert Sfăt, în vârstă de 19 ani, și, cum era firesc, readuce în actualitate conflicte mai vechi.

De altfel sunt de notorietate problemele pe care anul trecut, Brigitte Sfăt și Claudiu Pavel le-au avut la emisiunea ”Ferma”, acolo unde erau protagoniste. Cele două vedete s-au contrat din orice, însă cea mai urâtă ceartă a fost în momentul în care s-au aruncat vorbe grele despre presupuse amantlâcuri din trecut, reale sau doar spuse pentru a terfeli public imaginea. „Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi. Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream! Tatăl fiului ei rebel a înșelat-o! ”A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”

Citeste si: Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte, îl susține pe Robert Sfăt: ”Nu se droghează”. Vrea să-și ia fiica de la fosta soție

Citeste si: Alina Sorescu a aflat verdictul in procesul cu Alexandru Ciucu! La cine vor ramane fetitele- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată! „Câtă durere...”

Citeste si: Brigitte Pastramă bătută! Vedeta a văzut moartea cu ochii!

Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream! De la ce a pornit totul 

Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream! Având în vedere că primul bărbat al vedetei și cel despre care a vorbit în termenii aceia duri era Octavian Sfăt, care a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte Pastramă, cântăreața ar fi avut o relație cu un bărbat însurat

pe vremea pe când făcuse majoratul.

 Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream
Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream
„Știam că nu mă suportă… asta de când s-a culcat cu primul meu soț”

Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream! „Știam că nu mă suportă… asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai tunat atunci Brigitte Sfăt, după conflictele pe care le-a avut cu Cream în emisiune. Pe de altă parte însă, se pare că fosta actuala doamnă Pastramă ar fi avut, la vremea respectivă, un ghimpe împotriva Claudiei Pavel şi pentru că vedeta i-ar fi picat cu tronc lui Cătălin Cazacu, fostul ei iubit, la Exatlon, iar nu cu mult timp înainte bărbatul și ea au avut o idilă.

 Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream la ferma
Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream la ferma
Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream! Tatăl fiului ei rebel a înșelat-o!

Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream! Conflictele dintre Brigitte și Cream au continuat la ”Ferma”! Mai mult, la un moment dat, Paula, sora Claudiei Pavel, a spus că artista s-a simțit foarte rău după ce a ieșit din competiție, iar medicii ar fi descoperit că ar fi fost ”otrăvită”. Paula a precizat că de fapt, Claudiei i s-ar fi pus ceva în mâncare în timp ce se afla la fermă, iar toți au bănuit că se referă la Brigitte, care a gătit în perioada în care Cream s-a aflat în show. Bruneta s-a arătat atunbci extrem de afectată de acuzațiile Paulei, dar și de faptul că nimeni nu i-a luat apărarea, bașca aceștia au și găsit ce i-ar fi putut pune în mâncare cântăreței: picături de ochi.

Brigitte Pastramă, scandal monstru cu Cream.  Vedeta a fost afectată de declarații și imediat a ripostat...cu amărăciune în glas. ”Toată lumea va spune acum (nr.r după acuzațiile surorii Claudiei Pavel) că eu otrăvesc oameni. Eu sunt pocăită, nu pot să fac așa ceva”, a încercat Brigitte să se dezvinovățească.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Legătura secretă dintre Brigitte Pastramă și Gică Hagi! Cum s-a mutat Regele în vila construită de Brigitte și de Octavian Sfăt, primul ei soț!

Alex Bodi, băgat în carantină instituționalizată, după ce a fost prins de radar cu 104 km/h în București, deși trebuia să fie în izolare

Raluca Podea nu o iartă pe Brigitte. Ce spune despre necazul cu fiul ei: „La cât rău mi-a făcut ea mie şi familiei mele, cumva...”

4 nativi se vor îndrepta către o nouă etapă în viața lor! Scorpionii vor schimba locul de muncă

Bomba zilei în Europa! S-a aflat ce vrea să facă Uniunea Europeană (SURSE)

L-a dat deja uitării? Alina Sorescu, surprinsă în compania unui artist cunoscut din România după anunțul divorțului de Alexandru Ciucu

Avertisment pentru cei care au fost diagnosticați cu diabet de tip 2 în ultimul an

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies