Brigitte Sfăt a intrat în atenţia Serviciului de executare silită al Fiscului, în timp ce filma la Fermă! Firma lui Brigitte are datorii de peste 300.000 de euro!

Nu de multă vreme, Brigitte Sfăt a intrat în atenţia Servicului de executare silită.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Brigitte Sfăt a intrat în atenţia Servicului de executare silită al ANAF. Brigitte are un salon în care organizează evenimente pentru copii, care îşi derulează activitatea prin intermediul firmei „Mondo Kids Expert SRL”. Numele „Mondo Kids Expert SRL” apare pe o listă întocmită de ANAF-Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice. (vezi care este secretul din spatele relaţiei lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă)

Citeste si: Sora Claudiei Pavel face acuzații scandaloase! Crede că artista a fost otrăvită de Brigitte: „I-a ieșit la analize...”

Citeste si: Florin Pastramă, surprins la volanul mașinii lui Brigitte Năstase! Fosta logodnică l-a umilit din nou: „Șofer a fost toată viața lui! Se va întoarce la Logan-ul lui”

Citeste si: Pastorul lui Brigitte Năstase o va pedepsi la întoarcerea în București: „Trebuie să arate că îi pare rău”

Brigitte Sfăt a intrat în atenţia Servicului de executare silită. A primit somaţia pe 2 februarie

“În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arată în anunţul ANAF. Pe numele „Mondo Kids Expert SRL” a fost emisă o somaţie/titlu executoriu care este datată 2 februarie 2019, moment în care Brigitte filma la Fermă, acolo unde s-a combinat cu Florin Pastramă. Ulterior, cei doi au făcut şi cununia civilă. 

fara descriere

Brigitte Sfăt a intrat în atenţia Servicului de executare silită. A preluat firma în 2014

Se ştie că Brigitte Sfăt a intrat în atenţia Servicului de executare silită. Brigitte a preluat firma în 2014, când i-a schimbat numele, dar şi domeniul de activitate, din servicii de curăţare a clădirilor în organizare de evenimente pentru copii. Ultimele date de la Ministerul de Finanţe, valabile pentru 2017, arată că „Mondo Kids Expert SRL” a făcut un profit de 69.847 de lei. În schimb, la finalul aceluiaşi an, datoriile erau uriaşe, de 1.435.492 lei, adică aproximativ 310.000 euro, fapt ce a atras atenţia Fiscului.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate