Pastorul lui Brigitte Năstase o va pedepsi la întoarcerea în București: „Trebuie să arate că îi pare rău”

Pastorul lui Brigitte Năstase a vorbit despre ce se va întâmpla cu ea după întoarcerea ei în București și cum o va pedepsi.

Autor: M.B.

In articol:

Florin Pastramă și Brigitte sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din România. S-au îndrăgostit la televizor, în timp ce amândoi erau pe punctul de a-și întemeia o familie cu alte persoane. Niciunul dintre ei nu s-a ferit de la a-și arăta sentimentele în fața camerelor de luat vederi, cu toate că știau că sunt urmăriți de acasă de Cornel Oană, logodnicul lui Brigitte, și Raluca Podea, logodnica lui Florin.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Brigitte Năstase va fi pedepsită de Biserică

Brigitte Năstase a vorbit de multe ori despre credința ei în Dumnezeu. Ea chiar a pus eșecul relației cu Ilie pe seama faptului că fostul tenismen nu a vrut să treacă în rândul penticostalilor. Vedeta a apărut de multe ori cu Biblia în mână la televizor, dar ar putea fi exclusă dintre ai ei din cauza comportamentului avut. Mai exact, ea ar puta fi exclusă din Biserica din care face parte pentru că, cununată fiind cu iubitul ei, Cornel Oană, s-a cuplat cu Florin Pastramă uitând de jurământul făcut în fața pastorului.

Citeste si: Roxana Vancea l-a umilit din nou pe Mihai Bendeac! „De fiecare dată când el venea beat...”

Citeste si: Brigitte, exclusă din Biserică! Ce urmează să se întâmple cu ea, după ce s-a cuplat cu Florin Pastramă: „Nu mai ai voie să iei cina, nu mai ai voie să cânți”

"Noi nu suntem toleranţi, recuperăm «răniţii». Privesc cu milă acest act al lui Brigitte, pentru că, la rândul Lui, Domnul Hristos să se poarte cu milă faţă de mine.

Urmează să vorbesc cu comitetul bisericii, care va da o disciplină şi punerea deoparte. Adică, o vreme ea nu participă la actele de cult şi la împărtăşanie. Abia după ce se va îndrepta spiritual şi va respecta numărul de zile ca îndreptare, ea poate să vină la poziţia anterioară, cu părerea de rău a săvârşirii păcatului. Trebuie să arate că îi pare rău, pentru că Dumnezeu nu are de pierdut pe nimeni.
Noi nu vrem să îi dăm sfatisfacţie Diavoului, ci să îi aducem pe oameni în dreptul Domnului",
a declarat pastrolul Nicu Ivan, pentru click.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies