Brigitte Sfăt a publicat un mesaj pe care l-a primit de la Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă. Blondina a amenințat-o și șantajat-o

Brigitte Sfăt a recurs la un gest pe care nu și-l dorea să-l facă, publicând un mesaj de amenințare pe care l-a primit de la fosta iubită a soțului ei, Florin Pastramă.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Brigitte Sfăt și Raluca Podea
Brigitte Sfăt și Raluca Podea


In articol:

Dacă toate lucrurile păreau să margă înspre bine în viața Brigittei Sfăt, acum suntem martorii unui nou scandal. Deși nu chiar nou, deoarece cearta a plecat încă de la primul sărut al lui Brigitte cu Florin Pastramă, sărut care a avut loc în cadrul emisiunii în care s-au cunoscut, abia acum bruneta a luat atitudine și a făcut public un mesaj prin care Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin,o amenința și o șantaja.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Astfel, Brigitte Sfăt a povestit că nu dorea să facă public acest mesaj, însă circumstanțele în care se regășește acum au condus-o la acest gest. Brigitte i-a spus public blondinei că ceea ce a făcut ea, amenințând și santajând, sunt acuzații mai grave decât hărțuirea de care a acuzat-o Raluca.

Brigitte Sfăt, mesaj extrem de dur primit de la Raluca Podea, fosta lui Florin Pastramă

Raluca Podea i se adresează brunetei cu apelative deranjante, spunându-i că își vrea banii înapoi de la fostul ei, și că nu vrea nimic altceva până nu-i vor fi decontați banii.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Brigitte Pastramă, la un pas de leșin! Ce s-a întâmplat cu vedeta: ”Știi că eu am frică de...”

Florin și Brigitte Pastramă, afectați de pandemia de COVID-19! "Ducem vremurile astea foarte grele"

Rețetă: Cea mai bună marinată pentru frăgezirea cărnii de porc: Iată care e ingredientul surpriză. Secretul celebrului bucătar Jamie Oliver:

Florin Pastramă, de urgență pe masa de operație. Ce a pățit soțul lui Brigitte?: „A ieșit ca după război...”

Brigitte Pastramă, terorizată de fosta iubită a soțului ei. Vedeta tună și fulgeră, după amenințările primite: ”Te blestem”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies