Vedete

Brigitte Sfăt, scandal cu prietenele din cauza lui Florin Pastramă

Brigitte Sfăt, în scandal cu prietenele din cauza relației cu Florin Pastramă.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

 

După ce a anunțat că are de gând să se căsătorească cu bărbatul pe care l-a cunoscut în urmă cu doar câteva luni, Brigitte Sfăt a început să se certe cu prietenele ei. Asta pentru că toată lumea crede că Brigitte se grăbește să facă pasul cel mare cu Florin Pastramă.

Citeste si: Șoc în showbiz! Cine va fi domnișoară de onoare la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă! Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Citeste si: Șocant, care sunt motivele pentru care mama lui Pastramă nu o vrea pe Brigitte! ”Fiul meu ar putea să se mai gândească”

Citeste si: Florin Pastramă, surprins de paparazzi cu altă femeie, de față cu Brigitte! Scenă incredibilă - cum a reacționat bruneta? VIDEO EXCLUSIV

Una dintre cele mai bune prietene ale lui Brigitte Sfăt a luat-o la rost pe brunetă.

„Nu vreau să suferi! Să îl mai cunoască. Așa repede? Unii mai trăiesc 2-3 ani și pe urmă iau decizia”, i-a spus prietena, susțin surse apropiate.

„Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea. Și de aceea eu mi-am dorit să facem cât mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost căsătorită în fața lui Dumnezeu și n-am avut o relație cum trebuie. (...) Dacă eu și Ilie eram în fața lui Dumnezeu, crede-mă că eu eram fericită cu el și până în ziua de astăzi. Nu și-ar fi băgat răul coada!”, a declarat Brigitte Sfăt în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol