Florin Pastramă, surprins de paparazzi cu altă femeie, de față cu Brigitte! Scenă incredibilă - cum a reacționat bruneta? VIDEO EXCLUSIV

Brigitte Năstase și Florin Pastramă formează, fără îndoială, un cuplu inedit și aproape că nu ne mai miră nimic atunci când este vorba de cei doi.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Paparazzi WOWbiz.ro s-au frecat la ochi când au văzut scena în care Florin Pastramă mergea la braț cu o altă femeie, în timp ce Brigitte, echipată cu o rochie scurtă, mergea în spatele lor. O ipostază de necrezut atunci când vorbim despre Brigitte, cunoscută pentru gelozia ei uneori exagerată (alteori nu) din timpul căsniciei cu Ilie Năstase.

Momentul a duract câteva secunde, până când Florin Pastramă și-a dat seama că viitoarea lui soție s-ar putea simți prost, s-a smuls de lângă respectiva femeie și a luat-o de mână pe Brigitte.

Cum de nu a luat ”foc” Brigitte?

Brigitte a asistat aproape impasibilă la această scenă și în loc să-i tragă o pereche de palme bărbatului, a urcat lângă acesta în mașină. Motivul? Femeia respectivă este cineva din familia lui Pastramă. Cineva extrem de apropiat! Din această cauză, Brigitte nu a reacționat, pentru că oricum e cam devreme pentru scene în public – relația lor este încă la început.

Citeste si: Reacția mamei lui Florin Pastramă, când a aflat că se însoară cu Brigitte Năstase: „Păi aia e noră?”

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă vor avea 350 de invitați la nuntă! Când are loc ceremonia și pe cine nu vor la nuntă

Citeste si: Bine aţi venit în "cuibuşorul" unde locuiesc Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă! Proprietatea de lux a brunetei are piscină şi valorează în jur de 500.000 de euro! VIDEO!

Un alt motiv pentru care Brigitte nu a protestat a fost acela că fosta doamnă Năstase ieșise ”încărcată” din întâlnirea pe care tocmai o avusese. Ea a mers la terasă cu Florin pentru a-i cunoaște acestuia familia și pentru a pune la punct nunta. Brigitte și Florin urmează să se căsătorească în cursul acestui an, după ce s-au cunoscut în iarnă la un cunoscut show de televiziune prezentat de Mihaela Rădulescu.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate