Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, prima apariție în public de când au declarat că se iubesc! Nu pot sta departe unul de celălalt nici măcar o secundă! Sunt fericiți, se pupă și "se sorb” din priviri VIDEO EXCLUSIV

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă chiar formează un cuplu, dacă s-a îndoit cineva de acest lucru. Iar iubirea dintre ei se vede…

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au îndrăgostit într-un show tv și probabil că mulți au crezut că a fost o strategie a celor doi. Ei bine, nu a fost așa! O dovedesc imaginile surprinze, serile trecute, de paparazzi WOWbiz.ro.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă se iubesc și în afara fermei! Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși la un restaurant din Capitală. Nu erau singuri, ci în compania unor prieteni, însă acest lucru nu părea că-i ”încurcă” pe cei doi porumbei care s-au tot pupat, s-au privit galeș, și și-au spus cuvinte dulci la ureche. Bruneta și Pastramă au împărțit o narghilea și au avut mereu zâmbetul pe buze. 

Citeste si: Ilie Năstase, cu iubita la masă, dar cu gândul la Brigitte! Fostul jucător de tenis nu renunță la verighetă, deși fosta lui nevastă își face de cap cu Pastramă VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Brigitte Năstase se teme de fostul iubit! Știe de ce este Cornel Oană în stare: „Stă la mine în casă”

Citeste si: Scene incendiare la Fermă! După Brigitte, o altă concurentă celebră s-a iubit cu un coleg

Au fost câteva momente în care Brigitte a butonat mobilul, probabil că dădea și primea mesaje de la cineva, însă din când în când îi arăta și lui Pastramă acele mesaje, semn că între ei nu sunt secrete. 

fara descriere

Este clar că Brigitte Sfăt și Florin Pastramă chiar formează un cuplu și se comportă ca atare, spre dezamăgirea cârcotașilor.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cunoscut într-un show tv, unde s-au îndrăgostit 

Brigitte Sfăt l-a întâlnit pe Florin Pastramă la un show tv și deși avea un iubit care o aștepta acasă, bruneta s-a îndrăgostit și pentru ea nimic nu a mai contat. ”Ce să fac dacă m-am îndrăgostit de Pastramă”, spunea Brigitte Sfăt după ce colegii au surprins mai multe gesturi ”suspecte” între ea și Florin Pastramă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate