Brigitte și-a bătut fiul până l-a învinețit? Robi spune că și-a scos certificat medico-legal și a vrut să-i facă plângere mamei lui! ”M-ai bătut până te-a durut mâna”

Brigitte Sfăt nu ar fi sot bătută de fiul ei, în urmă cu trei luni, atunci când bruneta a fost la poliție să-l reclame. În realitate, lucrurile s-ar fi petrecut pe dos.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

brigitte sfat
Brigitte, în lacrimi


In articol:

Robert Sfăt, fiul Brigittei Pastramă, susține că și-a scos certificat medico-legal care atestă faptul că a fost agresat fizic de mama lui, în seara precedentă plângerii de la poliție făcută de fosta soție a lui Ilie Năstase.

Robert Sfăt: ”Am rupt certificatul medico-legal”

Robi, cum îi spun apropiații, spune că mama lui l-a lovit până când i-a amorțit mâna și ca urmare a mers la IML, intenționând să-i facă Brigittei plângere penală. În cele din urmă, el a renunțat la acest plan și a rupt certificatul medico-legal de față cu Brigitte. ”Am rupt certificatul medico-legal pentru că mi se pare o prostie să fie depuse plângeri între persoane din aceeași familie. Și doi la mână, știu că unde dă mama, crește”, a povestit Robi la Antena Stars.

robert fiu brigitte
Robert, fiul Brigittei

Dezvăluirea a fost făcută în fața camerelor de luat vederi în cadrul reality-show-ului despre viața familiei Pastramă. Robi a luat-o la întrebări pe mama lui de față cu cameramanii iar tot dialogul a fost înregistrat și difuzat.

Citeste si: Brigitte Pastramă, motivul pentru care Florin Pastramă ar fi agresat-o la shaormerie: ”Lui îi e milă de toți, dar de mine...”

Citeste si: Brigitte Pastramă, dezvăluiri neașteptate despre tatăl fiicei sale: ”Eu l-am ajutat pe Ovidiu să iasă din pușcărie”

Citeste si: Florin Pastramă a uitat de Brigitte! Bruneta urla, bătând cu pumnii în geam...

Robi: ”Mai vreau să clarificăm încă o chestie! Cine te-a bătut, când am fost dat afară din casă?”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Brigitte: ”Cum adică cine m-a bătut?”

Robi: ”Cine a rupt, ieri, cerificatul medico-legal și l-a aruncat la gunoi?”

Brigitte: ”Păi asta nu înseamnă că...”

brigitte sfat
Brigitte are probleme cu fiul ei

Robi: ”Cine te-a înjurat și tu mă băteai până te-a durut pe tine mâna? Și după...”

Brigitte: ”Unde te-am bătut? Spui niște chestii care nu sunt chiar...”

Robi: ”... Și după ți-am dat o flegmă în față și am, plecat din casă!”

Brigitte: ”E foarte urât...”

Florin Pastramă: ”Băi, terminați, gata”...

Brigitte: ”E urât ceea ce faci. Numai pentru că am spus adevărul despre Ovidiu” (Torj, al doilea soț al Brgittei, n.r.).

Robi: ”Nu te mai ridica pe numele altora! Ce zici de treaba asta? Doar Brigitte, fără Pastramă, fără tot... Și fără Sfăt!”

Brigitte, acum 3 luni: ”Mi-a fost vandalizată casa”

Cu trei luni în urmă, Brigitte a mers la poliție pentru a depune o plângere împotriva fiului ei, care ar fi chemat niște prieteni în casă, ar fi vandalizat imobilul și chiar ar fi lovit-o pe brunetă.

brigitte si florin pastrama
Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă

„Mi-a fost vandalizată casa de niște indivizi pe care nu îi cunosc și pe care i-am găsit în casă și una dintre mașini mi-a fost furată. Nu are nicio legătură Florin Pastramă cu ceea ce s-a întâmplat. E foarte urât ce s-a scris. Căsătoria noastră nu are nicio legătură. Nu știu de ce a apărut așa, dar e aiurea”, a povestit Brigitte în urmă cu trei luni.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Brigitte Pastramă trăiește în teroare! A intrat peste ea în casă: „Ne-am trezit noi acum o oră cu cineva…”

Ilie Năstase, cadou luxos pentru soția lui, Ioana! Cum arată bijuteria pe patru roți în valoare de un sfert de milion de euro

În plin scandal pe bani cu fiul său, Brigitte Pastramă a plecat în vacanță la Paris! Și-a cumpărat o geantă de 8.000 de euro

VIDEO Cum au fost surprinși Brigitte și Florin Pastramă în vacanță la Paris. Recent, bruneta a fost bătută crunt de soțul ei

Avem dovada clară că Gigi Becali nu are Covid-19. Cum a fost surprins milionarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies