Brigitte și Florin Pastramă, distracție în luna de miere, pe Costa de Azur, cu… martori

Brigitte și Pastramă se află la Saint Tropez și își petrec cele mai frumoase zile de după nuntă. Nu la vreun hotel de cinci stele, ci chiar pe moșia viitorului cumnat, opartenerul de viață al Cristinei Szeifert, Alex.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

De când au terminat cu nunta și au plecat în luna de miere, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au fost extrem de discreți pe rețelele de socializare. După o perioadă în care niciunul nu a mai postat nimic, acum cei doi au dat publicități imagini din luna lor de miere, pe care o petrec la Saint-Tropez. „În luna de miere”, a scris Florin Pastramă în dreptul imaginilor postate în mediul online. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au fost acasă la sora sa, Cristina Szeifert, și la iubitul acesteia, Alex.

Citeste si: Cristi Mitrea a ironizat nunta lui Brigitte Pastramă! Fostul iubit al Andreei Mantea a explicat: „Nu înțeleg moda asta cu bodyguarzi! Și mie mi-e frică că popii sunt ninja undercover”

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstru în luna de miere: „Nu îți este rușine?”

Citeste si: Ilie Năstase a anulat nunta cu Ioana Simion: „Cred că am făcut o greșeală”

„Am venit în vizită la Cristina și Alex. Noi ne aflăm în luna de miere la Saint-Tropez… Nu suntem la hotel, suntem acasă la Alex”, spune Brigitte Sfăt ]n filmarea postată în mediul online.

Mai exact, dacă, de cele mai multe ori, în luna de miere, cei doi proaspăt însurăței preferă să se bucure de o perioadă în care se răsfață reciproc, între patru ochi, mai ales după o perioadă relativ stresantă, așa cum este organizarea nunții și atenția pe care trebuie să o ofere fiecărui invitat în parte, Brigitte și Florin Pastramă au părut să nu aibă o asemenea ”problemă”… Mai mult chiar, deși cei doi au decis să meargă la viitorul lor cumnat acasă, într-o vilă de vis de pe Costa de Azur, Brigitte și Florin Pastramă nu au mers să petreacă în familie. Motivul, pare-se, a fost legat de decizia pe care a luat-o Brigitte, aflată la a patra lună de miere deja, proaspăt devenita doamnă Pastramă dorind să îăși ia cea mai apropiată prietenă cu ea.

fara descriere

De altfel, alături de respectiva domnișoară, o blondă cunoscută în București și prin prisma afacerilor, are grijă și de imaginea de îndrăgostiți a cuplului Brigitte și Florin Pastramă, ea făcându-le nenumărate fotografii pe care, apoi, cei doi le postează cu inimioarele de rigoare, pe conturile lor de socializare. Normal, Brigitte și Florin Pastramă sunt însoțiți peste tot de respectiva domnișoară, amică bună de-ale miresei, ei petrecând în diverse cluburi și restaurante de lux de pe Coasta de Azur.

fara descriere

Brigitte Sfăt e la a patra căsnicie, Florin Pastramă e la prima

Brigitte se află la a patra căsnicie. Primul ei bărbat, Octavian Sfăt, a murit în 2002, apoi fostul manechin a fost partenera lui Ovidiu Torj, din 2006 până în 2010, pentru ca în 2013 să se mărite din nou, cu fostul mare tenismen Ilie Năstase, de care s-a separat anul trecut. Brigitte are doi copii, Robert (18 ani), din prima căsnicie, și Sara (10 ani), din căsnicia cu Ovidiu Torj. Mult mai puțin experimentat pare să fie Florin Pastramă care, deși trebuia să se însoare după Ferma cu logodnica lui de atunci, Raluca Podea, a cedat ”ispitei” și a decis să se căsătorească cu Brigitte Sfăt, el fiind la primul său mariaj. Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală.

 

Brigitte și Florin Pastramă voiau o lună de miere în Maldive

”Brigitte și Florin Pastramă au decis, după ce au stat și au cântărit foarte bine ofertele, să meargă în luna de miere într-un loc cu totul și cu totul special, un loc pe care Florin visează să îl vadă de ani buni, dar nu a avut ocazia. Brigitte și Florin vor sta cel puțin două săptămâni în luna de miere și vor merge în Insulele Maldive”, ne-a spus un apropiat de-al cuplului cu ceva vreme în urmă. Cu toate acestea, Brigitte și Florin Pastramă au decis într-un final că această perioadă nu ar fi fost tocmai potrivită destinația, lunile de vară din România nefiind cele mai bune în paradisul asiatic, cele mai bune luni pentru a merge acolo fiind lunile ianuarie, februarie, martie, octombrie și decembrie.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate