Cristi Mitrea a ironizat nunta lui Brigitte Pastramă! Fostul iubit al Andreei Mantea a explicat: „Nu înțeleg moda asta cu bodyguarzi! Și mie mi-e frică că popii sunt ninja undercover”

Amicii au aflat că Cristi Mitrea a ironizat nunta lui Brigitte Pastramă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Cristi Mitrea a ironizat nunta lui Brigitte Pastramă. Fostul iubit al Andreei Mantea a remarcat că la nunţile din ultima perioadă, printre care şi cea a lui Bigitte Sfăt cu Florin Pastramă, au fost prezenţi foarte mulţi oameni de ordine.

Citeste si: Cristi Mitrea l-a luat la mişto pe Dan Alexa după ce acesta a fost bătut de Anamaria Prodan! Fostul iubit al Andreei Mantea a glumit: “M-am mișcat cât de repede am putut. La ce spital e Alexa?”

Citeste si: Cristi Mitrea a fost la un pas de moarte acum câteva zile! Fostul iubit al Andreei Mantea a trecut prin clipe teribile:„Era să mă pierdeți!"

Citeste si: Andreea Mantea, bonă din întâmplare? Mihai Mitoşeru i-a copt-o! Sâmbătă, la “Se strigă darul”, se încing spiritele între cei doi prezentatori, în bătălia cuferelor

Cristi Mitrea a ironizat nunta lui Brigitte Pastramă: "Pui mâna pe o icoană și dai” 

„Nu înțeleg moda asta cu bodyguarzi la nunți. Și mie mi-e frică că popii sunt ninja undercover, dar totuși, pui mâna pe o icoană și dai”, a glumit Cristi Mitrea. (vezi cum s-au distrat Brigitte şi Florin Pastramă la Istanbul)

fara descriere

Cristi Mitrea a ironizat nunta lui Brigitte Pastramă: “Le-o fi frică de vreun jaf” 

Nu mai e un secret că Cristi Mitrea a ironizat nunta lui Brigitte Pastramă. “Le-o fi frică de vreun jaf”, i-a răspuns un amic luptătorului de MMA. „Da, cum să nu!”, a replicat fostul iubit al Andreei Mantea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate