Brigitte și Florin Pastramă, surprinsi în timp ce încălcau legea în Paris: „Am zis că mă asfixiez!”

Brigitte și Florin Pastramă au plecat într-o mini-vacanță în Paris, însă lucrurile nu au stat cum s-au așteptat.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

brigitte pastrama
Brigitte și Florin pastramă, împreună cu Sara. fiica brunetei[Sursa foto: Instagram]

 


In articol:

Brigitte și Florin pastramă ocupă din nou prima pagină a tabloidelor. Cei doi formează un cuplu contorversat din showbizzul românesc, dar care rămâne împreună indiferent de ce se întâmplă între ei. Fanii au putut observa și mai bine relația dintre cei doi soți odatp cu ocazia noului lor reality show.

Ei au hotărât să uite de probleme pentru câteva zile și să plece în Paris. Au luat-o cu ei pe Sara, fiica Brigittei Pastramă, și au plecat în Franța. Vacanțele pe timp de pandemie pot fi puțin nesatisfăcătoare, mai ales că trebuie respectat cu strictețe anumite reguli.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Brigitte Pastramă, nemulțumită de vacanța din Paris! Cum a fost surprinsă bruneta

Brigitte și Florin Pastramă s-au arătat dezamăgiți de faptul că multe dintre atracțiile turistice au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus. Un mic impediment a reprezentat chiar și prețul biletelor pentru parcul de distracții Disneyland. Ei n-au putut rezista tentației și au decis să viziteze parcul.

brigitte pastrama
Brigitte și Florin pastramă, împreună cu Sara. fiica brunetei[Sursa foto: Instagram]

Nu a durat mult până au intrat în atenția paznicilor deoarece ei nu respectau măsurile necesare împotriva virusului, mai exact, purtarea măștilor. „Nici nu am ajuns bine că ne-au luat paznicii să ne punem masca, noi am mers acolo să ne distrăm. Dar din 10 în 10 minute veneau paznicii la noi”, a declarat nervoasă Brigitte Pastramă.

Deoarece au vrut ca fotografiile lor să iasă perfect, cei doi au uitat pentru câteva minute de purtarea măștilor. Ei au fost criticați la fiecare pas de paznicii parcului de distracții. Brigitte Pastramă susține că purtarea constantă a măștii îi dă o stare de asfixiere și are palpitații. 

„N-am văzut oameni mai sâcâitori. Am zis că mă asfixiez. Păi pe lângă că eu am palpitații și îmi pierd suflul, mai trebuie să stau și cu masca aia, bine că nu am murit”, a completat soția lui Florin Pastramă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Brigitte Pastramă vrea să divorțeze de Florin Pastramă? Bătaia din parcare ar fi principalul motiv

Fiul lui Brigitte Pastramă, reacție halucinantă după ce mama sa a fost bătută! "Mama te scoate efectiv din sărite"

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

Florin Pastramă, adevărul despre botezul lui în religia penticostală! A avut o revelație

Brigitte Pastramă vrea să clarifice lucrurile, după ce a fost bătută de soțul ei: ”M-a scos forțat...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies