Brigitte și Pastramă, gata să devină părinți! "Am fost de dimineață la clinică, fac tratamente hormonale, sunt mai irascibilă"

Brigitte și proaspătul ei soț, Florin Pastramă, sunt gata să devină părinți.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au demarat procedurile medicale pentru a face un copil. Bruneta și soțul ei au cerut ajutorul unei clinici de specialitate.

Brigitte și Pastramă, gata să devină părinți! "Am fost de dimineață la clinică, fac tratamente hormonale, sunt mai irascibilă"

"Având în vedere că am 42 de ani, el are 40 – diferența dintre noi este de un an și jumătate (…) și este mai bine să facem o sarcină asistată ca să iasă un copil fără probleme. Noi nu am vrut să riscăm. Am ales o clinică unde facem asistat acest lucru, chiar de acolo venim, am fost de dimineață acolo; în fiecare zi ne trezim la 7.30 dimineața, am anumite procedee. Este o concepție asistată, muncim în sensul ăsta; eu fac tratamente hormonale, eu sunt mai irascibilă din cauza asta. (…). Decidem ulterior dacă facem unul sau doi. Sau chiar gemeni. Noi vom face copilul asistat”, a declarat Brigitte Pastramă pentru revista OK Magazine.

fara descriere

Florin Pastramă a dat detalii din dormitor! Brigitte îl presează să facă sex: "Vrea de trei ori pe zi, eu nu pot"

Florin Pastramă a dat detalii din dormitor! Brigitte îl presează să facă sex pentru că își dorește să rămână însărcinată cât mai repede: "Vrea de trei ori pe zi, eu nu pot".

Florin Pastramă a dat detalii din dormitor. Proaspătul soț al lui Brigitte Năstase spune că partenera lui își dorește să rămână însărcinată și îl presează să fac amor de câte trei ori pe zi.

Citeste si: O femeie din Vaslui a fost sfârtecată de soț cu o coasă, dar și-a dat ultima suflare în curtea vecinilor, strigând după ajutor! Oamenii au înlemnit când au văzut-o

Citeste si: Rona Hartner continuă lupta cu cancerul! "Ies din tratament și facem cununia civilă""

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, decizie în scandalul cu Raluca! Vrea să o dea în judecată?

Florin Pastramă a dat detalii din dormitor! Brigitte îl presează să facă sex: "Vrea de trei ori pe zi, eu nu pot"
„Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvant în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă într-o emisiune de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate