Bucurie fără margini pentru Adelina Pestriţu! Vedeta, din nou mămică! "Minunat" EXCLUSV!

Adelina Pestriţu, din nou mămică! Vedeta este cea mai fericită!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Adelina Pestriţu şi soţul ei, Virgil Şteblea au fost protagoniştii celui mai aşteptat eveniment al anului. Pe 20 iulie și-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, apoi s-au distrat până dimineaţa alături de 400 de invitaţi, la o petrecere spectaculoasă.

Citeste si: Adelina Pestriţu, atacată josnic! Vezi ce i-a spus o femeie, dar şi răspunsul halucinant al vedetei! "Aceeaşi poveste şi cu frustrarea"

fara descriere

Până la nunta de vis însă, Ade şi partenerul ei de viaţă au hotărât să devină din nou părinţi. Zis şi făcut! Îndrăgostiţi iremediabil de un pui de pomeranian, o fetiţă adorabilă, protagoniştii noştri le-au dăruit lui Nobby, dar şi micuţei Zeny o...surioară.

fara descriere

Adelina Pestriţu, din nou mămică! "Iubire cu adevărat necondiţionată"

Căţeluşa superbă în vârstă de trei luni a fost botezată Winnie, iar de când a apărut în familia vedetei parcă a avut loc o explozie de energie pozitivă în apartament.

Citeste si: Cum a reuşit Adelina să cucerească femeile mai plinuţe? Cuvintele vedetei sunt cu adevărat deosebite! "Sunt frumoase!"

fara descriere

Winnie nu stă locului o clipă, iar Nobby o urmăreşte peste tot, ca o soră mai mare responsabilă. Dar nu are rost să vă mai povestim, imaginile cu "pufoşenia" fiind grăitoare.

"Ce suflet minunat. Câinii sunt singurele fiinte capabile să ofere iubire cu adevărat necondiţionată", i-a scris o admiratoare, Adelinei, pe instagram.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate