Bunica lui Carmen de la Sălciua a împlinit 85 de ani: “Pentru ei e mereu o bucurie să își vadă nepoții și un mare gol în suflet când îi văd plecând”

Bunica lui Carmen de la Sălciua a împlinit 85 de ani iar familia a sărbătorit-o cum se cuvine.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Bunica lui Carmen de la Sălciua a împlinit 85 de ani, bătrâna locuind chiar în satul Sălciua. Femeia a fost sărbătorit-o de copii şi nepoţi, carei-au oferit un tort aniversar. “La multi ani cu multa sanatate mamica si multe bucurii alaturi de noi .Te iubim.....mult”, a postat Mariana, mama lui Carmen de la Sălciua şi fiica sărbătoritei.

Citeste si: Ea este noua IUBITA a lui Culiță Sterp

Citeste si: Carmen de la Sălciua implicată într-un scandal uriaș

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, reacție șocantă după despărțirea de Culiță Sterp: „Un nimeni...”

„Cine nu are bunici sa-și cumpere ...Mare vorba asta! Pentru ei mereu o bucurie sa își vadă nepoții ....și un mare gol in suflet când îi văd plecând ...”, a scris Carmen Sălciua la o fotografie care o înfăţişează pe bunica ei. (vezi ce sexy e sora lui Carmen de la Sălciua)

Bunica lui Carmen de la Sălciua a împlinit 85 de ani: "Acolo am o mamă şi o bunică..."

În orice loc din lume aş fi numele meu va fi Carmen de la Sălciua! Voi purta cu mândrie numele comunei din care am făcut primii paşi, îmi voi aminti mereu de sălciuanii mei şi de rădăcinile mele. Acolo am o mamă şi o bunică... două fiinţe care îmi învăluiesc sufletul cu iubire, acolo am locuri dragi, amintirile copilăriei”, a postat, la un moment dat, cântăreaţa de muzică de petrecere.

 Acolo am profesori şi învăţători care mi-au fost sprijin in devenirea mea ca om şi ca artist, acolo am colegi cu care ma jucam prin curtea şcolii când nu existau griji şi probleme, acolo se afla renumitul Târg de la Sălciua care era de fiecare data un prilej de sărbătoare... Şi nu in ultimul rând acolo se afla un om căruia vreau să-i mulţumesc pentru aceasta Diplomă de Onoare, şi să îmi cer iertare că nu am putut sa fiu prezenta personal la înmânarea ei", a mai povestit Carmen despre locurile natale.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Coronavirusul îl împiedică pe Culiţă Sterp să susţină un concert caritabil pentru o fată grav bolnavă: „Cătălina are nevoie de ajutorul nostru”

Culiţă Sterp îi dă clasă la studii lui Carmen de la Sălciua! Ea nu a absolvit decât liceul, în timp ce el e licenţiat în management!

Alimentele minune pentru glicemie! Pot reduce riscul diabetului. Cum le consumi corect

Culiță Sterp și-a prezentat ultima achiziție. Aroganța făcută după despărțirea de Carmen Sălciua

Cine a ajutat-o pe Carmen de la Sălciua să treacă peste despărțirea de Culiță Sterp

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies