Bunicul Luizei Melencu, declarații șocante după ce a fost externat: „Oasele au fost plantate”

Ce spune bunicul Luizei Melencu despre oasele din lizieră.

Bunicul Luizei Melencu despre oasele din pădure.
Autor: M.V.

In articol:

Bunicul Luizei Melencu despre oasele din pădure.
Ce spune bunicul Luizei Melencu despre oasele descoperite în lizieră.

Bunicul Luizei Melencu a fost externat după ce vineri a suferit un preinfarct în timpul intervenției în forță a jandarmilor care au venit să îi ducă fiica la DIICOT.

Bărbatul crede că familia sa este mințită de luni de zile și vrea să se ia măsuri urgente.„Luptăm și am luptat tot timpul să ni se spună adevărul și nouă și opiniei publice. Vă mulțumim că ați fost alături de noi. Dacă vom fi mai mulți și vom participa la aceste probe recoltate, să-și pună fiecare semnătura. Indiferent ce s-ar întâmpla, voi fi alături de fiica mea și vrem să aflăm adevărul, să nu mai fim mințiți.

Sistemul are toate pârghiile și toate mijloacele de a ne obliga și a ne șantaja, dar nici noi nu ne vom lăsa. Cei care fac parte din aceste grupuri de traficanți șantajează clasa politică. Aici trebuie umblat. Ei au știut din primul moment despre ce e vorba, și în cazul Luizei și în cazul Alexandrei. Noi suntem ferm convinși că Luiza nu a fost omorâtă, Luiza trăiește. S-ar putea să fie chiar în țară. Noi atât cerem, să ne dea fata înapoi.

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

După ce Gheorghe Dincă a fost arestat, oasele au fost plantate în pădure. A fost premeditată toată treaba ”, a spus bărbatul.

Citeste si: Gheorghe Dincă ar refuza contactul cu familia sa! De ce se tem angajații penitenciarului

Citeste si: ȘOC! Mama Luizei Melencu a ajuns la psihiatru! Ce spun medicii în aceste momente despre femeia care a ajuns în pragul disperării

Citeste si: Mama Luizei Melencu e sigură că fiica ei e în viață! Detaliul pe care nu l-a observat nimeni până acum: „Fata mea avea un lănțișor și...”

Monica Melencu va merge să dea probă pentru testul ADN

Monica Melencu, mama Luizei se va prezinta, luni, la Institutul Național de Criminalistică din cadrul IGPR. Femeia urmează să dea probe pentru analiza cerută de FBI care va stabili daca oasele din liziera sunt ale Luizei, după ce a refuzat în repetate rânduri.

„Am luat o hotărâre după ce domnul avocat Tonel Pop a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice şi să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuţii cu familia, am hotărât să fiu de acord cu condiţiile următoare: să fie de faţă domnul avocat Tonel Pop la recoltare şi să fiu dusă cu maşina la Bucureşti pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibiliăţi materiale", a declarat Monica Melencu pentru România TV.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Gheorghe Dincă ar refuza contactul cu familia sa! De ce se tem angajații penitenciarului

ȘOC! Mama Luizei Melencu a ajuns la psihiatru! Ce spun medicii în aceste momente despre femeia care a ajuns în pragul disperării

Mama Luizei Melencu e sigură că fiica ei e în viață! Detaliul pe care nu l-a observat nimeni până acum: „Fata mea avea un lănțișor și...”

Alexandru Cumpănaşu a fost surprins alături de o femeie misterioasă: „Flirt cu o brunetă în Dorobanţi” Vezi când s-a întâmplat asta

BANII DE PENSII au intrat direct pe card! Este informația momentului pentru zeci de mii de români. Au anunțat chiar acum

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

Când va fi PACE în Ucraina. Ce se întâmpplă, de fapt, ÎN SPATELE SCENEI

Mama Luizei Melencu e sigură că fiica ei e în viață! Detaliul pe care nu l-a observat nimeni până acum: „Fata mea avea un lănțișor și...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies