Mama Luizei Melencu e sigură că fiica ei e în viață! Detaliul pe care nu l-a observat nimeni până acum: „Fata mea avea un lănțișor și...”

Mama Luizei Melencu crede în continuare că fiica ei se află în viață, departe de România. Un detaliu a pus-o pe gânduri pe femeia îndurerată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Cazul Caracal ține în continuare pe toată lumea cu sufletul la gură. Deși Gheorghe Dincă a declarat că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, rudele celor două adolescnete nu vor să creadă că fetele nu mai sunt în viață și speră în continuare că ele vor apărea.

fara descriere

Ce detaliu a observat mama Luizei Melencu

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, spune că fata ei purta un lănțișor cu trei inimioare în ziua în care a dispărut și că acesta ar fi trebuit găsit în locul în care fata ar fi fost ucisă.

„Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănțișor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiinca mea este moartă? Eu cred că acest caz este mușamalizat. Când a dispărut fiica mea, soția dl Dincă era prin preajmă. În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea mușamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a declarat Monica Melencu într-un interviu.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate