Bunicul Luizei Melencu și mama adolescentei, internați de urgență! Anunțul medicilor

Bunicul Luizei Melencu și mama adolescentei răpite de Gheorghe Dincă au fost internați de urgență.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Bunicul Luizei Melencu, internat în spital. Cum se simte bătrânul

La doar câteva ore după ce au anunțat în curte că își vor da foc, bunicul Luizei Melencu și mama adolescentei dispărute din Caracal au ajuns la spital. Cei doi vor rămâne internați peste noapte din cauza problemelor de sănătate pe care le au.

Bunicul Luizei Melencu a încercat astăzi să se autoincendieze, după ce mai mulți jandarmi au venit la locuința sa pentru a o lua pe mama Luizei pentru a o conduce la sediul DIICOT.


In articol:

Femeia a început să acuze stări de rău, așa că o ambulanță SMURD de victime multiple s-a deplasat urgent la fața locului.

„Prezintă dureri anginoase, bătrânul a primit medicamente pentru scăderea tensiunii. În urma rezultatelor de laborator, vom stabili dacă vor necesita o perioadă mai lungă de spitalizare.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, transportată de urgență la spital! Ce a pățit după ce a vrut să își dea foc

Citeste si: Avocatul familiei Melencu, în stare de șoc! Reacția lui Tonel Pop după ce mama Luizei a leșinat, iar bunicul a vrut să-și dea foc

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu amenință că își va da foc: „Ce faceți?”

Amândoi sunt epuizați fizic și psihic. Există riscul la bătrân a unor complicații prin inhalarea vaporilor de benzină, pentru că am înțeles că a încercat să se incendieze", a declarat unul dintre medicii SMURD de la spitalul din Craiova.

Au fost scene cutremurătoare în fața vecinilor furioși ai familiei, iar mama Luizei a leșinat la un moment dat, iar bunicul a vrut să se autoincendieze de două ori.

 

Prima reacție a bunicului Luizei Melencu amenda primită de la DIICOT: "O să vindem terenul și casa"

Familia Melencu a primit o amendă de la DIICOT în valoare de 5.000 de lei pentru că mama Luizei a refuzat să dea noi probe ADN pentru efectuarea expertizei genetice.

Bunicul Luizei Melencu spune că vor fi nevoiți să vândă terenul și casa pentru a putea achita amenda primită de la DIICOT pentru că fiica sa nu s-a prezentat la Tribunalul București pentru a da noi probe ADN.

Prima reacție a bunicului Luizei Melencu după ce a fost amendat de DIICOT

Bărbatul a intrat în legătură telefonică la un post de televiziune și și-a expus punctul de vedere cu privire la amenda primită pe nedrept.

Cum să primim vestea? Foarte prost ne-a văzut. Noi, din parte vătămată, am ajuns să fim înjosiți, să fim scoși vinovați. Am ajuns ca din reclamanți să devenim suspecți. Noi nu mai putem înțelege nimic din ce se întâmplă în țara asta. Cu ce am greșit? Pentru ce să ne ia acești bani? O să meargă fiica mea la audieri, am spus că o să mergem după ce vor face probe după acele oase și vor veni rezultatele din America. Până nu vine rezultatul, nu vom merge”, a spus bunicul Luizei Melencu prin legătură telefonică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate