Vedete

Busu le-a răspuns fanilor care l-au bombardat cu mesaje pe Facebook: "Nu e chiar atât de simplu"

Florin Busuioc a ţinut să le mulţumească tuturor celor care s-au rugat pentru el, celor care i-au scris şi i-au transmis urări de bine.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Busu le-a răspuns fanilor care l-au bombardat cu mesaje pe Facebook: "Nu e chiar atât de simplu"icon photo

Busu a avut probleme grave de sănătate, dar şi-a revenit miraculos. A contribuit la asta şi energia pozitivă primită de la familie, prieteni şi fani.

„Faptul că m-am întors la Vremea a însemnat foarte mult pentru mine, mi-am demonstrat că pot să fac asta. Nu numai că mi-am demonstrat mie că pot să fac asta, dar se pare că am demonstrat tuturor, pentru că a venit un val atât de mare de mesaje, de simpatie, de aprecieri încât n-am putut să-i fac faţă. Mi s-a părut copleşitor că toata lumea dădea mesaje pe site, pe Facebook, peste tot. Lucrurile astea te obligă să îţi vezi de treaba ta, să o faci bine în continuare şi nu e chiar atât de simplu să duci în spate atâta simpatie”, a spus Florin Busuioc într-o emisiune de televiziune.

Busu le-a răspuns fanilor care l-au bombardat cu mesaje pe Facebook: "Nu e chiar atât de simplu"

Florin Busuioc a revenit pe micul ecran după o perioadă de recuperare. Busu a suferit un infarct şi mai multe operaţii după ce s-a prăbuşit în culisele teatrului din Craiova, la finalul piesei în care jucase.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune