Busu le-a răspuns fanilor care l-au bombardat cu mesaje pe Facebook: "Nu e chiar atât de simplu"

Florin Busuioc a ţinut să le mulţumească tuturor celor care s-au rugat pentru el, celor care i-au scris şi i-au transmis urări de bine.

Autor: R.L.

Busu a avut probleme grave de sănătate, dar şi-a revenit miraculos. A contribuit la asta şi energia pozitivă primită de la familie, prieteni şi fani.

„Faptul că m-am întors la Vremea a însemnat foarte mult pentru mine, mi-am demonstrat că pot să fac asta. Nu numai că mi-am demonstrat mie că pot să fac asta, dar se pare că am demonstrat tuturor, pentru că a venit un val atât de mare de mesaje, de simpatie, de aprecieri încât n-am putut să-i fac faţă.

Mi s-a părut copleşitor că toata lumea dădea mesaje pe site, pe Facebook, peste tot. Lucrurile astea te obligă să îţi vezi de treaba ta, să o faci bine în continuare şi nu e chiar atât de simplu să duci în spate atâta simpatie”, a spus Florin Busuioc într-o emisiune de televiziune.

Florin Busuioc a revenit pe micul ecran după o perioadă de recuperare. Busu a suferit un infarct şi mai multe operaţii după ce s-a prăbuşit în culisele teatrului din Craiova, la finalul piesei în care jucase.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cutremur în Vrancea

Măsura pe care trebuie să o afle toţi şoferii! Ce se va întâmpla cu cei prinşi cu telefonul la volan

Codul GALBEN de VISCOL a fost prelungit! Care sunt judeţele afectate

Oana Lis este în lacrimi! Cea mai mare dorinţă a lui Viorel înainte de a muri

Vestea dimineții despre Mircea DIACONU! Este anunțul momentului despre marele actor din ROMÂNIA

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Situație incredibilă în televiziune! Își FEREȘTE COPIII de PROPRIA EMISIUNE

Codul GALBEN de VISCOL a fost prelungit! Care sunt judeţele afectate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies