Buzdugan, la spital, de urgență! Probleme serioase pentru omul de radio! E grav

Daniel Buzdugan trece prin clipe delicate din cauza unor probleme de sănătate. Prezentatorul unui matinal de la radio s-a îmbolnăvit, iar lucrurile sunt cât se poate de serioase.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Daniel Buzdugan a fost internat de urgență în spital, după ce medicii l-au diagnosticat cu pneumonie. Prezentatorul de radio a mers la spital ce s-a simțit rău și a făcut febră.

Citeste si: Mihai Morar împlinește astăzi 38 de ani! Ce își dorește de ziua lui: "Vreau doar să mă bucur de bătăile inimii și de liniștea minții"

Citeste si: În această seară, în Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!”, Daniel Buzdugan este jurat

Citeste si: Daniel Buzdugan a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu el de 1 Mai

 

Daniel Buzdugan este destul de activ pe reţelele sociale, însă în ultimele zile a cam lipsit, la fel cum se va întâmpla şi în perioada următoare, iar explicațiile le-a oferit chiar el. Mai exact, Daniel Buzdugan are probleme de sănătate şi a decis să se liniştească, pentru a se recupera mai repede, așa că în următoarea perioadă va lipsi din spațiul public.

fara descriere

„O să fiu sleep mode o perioadă, ceva probleme de sănătate la plămâni, pneumonie combinată cu viruși. Nașpa rău, dureri, spital, temperaturi, nopți nedormite. Iar voi să vă bucurați că sunteți bine, jur că trebuie să vă bucurați. Mare lucru sănătatea. Nu vă pup, ca să nu vă dau ceva. Weekend fain și mai vorbim”, a scris Buzdugan pe Facebook.

fara descriere

Pneumonia îl poate omorî pe Daniel Buzdugan

Cu toate că a încercat să prezinte situația într-o lumină ”roz”, starea de sănătate a lui Daniel Buzdugan este una foarte gravă, pneumonia fiind o afecțiune cu care nu se poate glumi și care, netratată și nediagnosticată la timp, poate duce la decesul pacientului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate