Mihai Morar împlinește astăzi 38 de ani! Ce își dorește de ziua lui: "Vreau doar să mă bucur de bătăile inimii și de liniștea minții"

Mihai Morar împlinește astăzi 38 de ani și nu sărbătorește altfel decât făcând ce îi place: radio.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Mihai Morar nu a făcut nicio excepție de ziua lui și s-a trezit la ora 5:00 dimineața pentru a-și face antrenamentul zilnic.

Citeste si: O fată de 24 de ani a crezut că s-a îndrăgostit, dar altceva i se întâmplase! ”Încrederea mea a fost spulberată după luni întregi într-o relație îngrozitoare cu un iubit bătăuș…”

Citeste si: Câți bani ar fi pus în plic Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali!

Citeste si: Dezvăluirile lui Andrei Pleșu: ”În clasa a doua eram campion la țurcă!”

Mihai Morar împlinește astăzi 38 de ani! Ce își dorește de ziua lui: "Vreau doar să mă bucur de bătăile inimii și de liniștea minții"

Un om activ zlinic, Mihai Morar, „și-a închiriat parcul” de ziua lui, după cum a postat chiar el pe rețelele sociale, încă de la primele ore ale dimineții.

fara descriere

"Așa mi-am început ziua de naștere, la 5.00, dimineața. Mi-am închiriat parcul și l-am alergat. Fără să număr kilometri, fără să număr anii. Vreau doar să mă bucur de bătăile inimii și de liniștea minții. Anii oricum trec, nu pot avea grijă de ei. Dar pot să am grijă de trup, de minte, dar, mai presus, de inimă. #MM38", a scris Mihai Morar pe reţelele de socializare.

fara descriere

Printre cei care l-au felicitat de ziua lui se numără colegul său de la radio care nu a putut fi alături de el astăzi. 
„La multi ani, dragă Mihăilaș, îți zic așa precum călugării din Athos. Să ai parte de binecuvântare, bucurie și iubire necondiționată. Te pupă toată familia Buzdu, mai ales doamna Maria de la Iași, care m-a bătut la cap vreo două zile să îți iau cadou frumos, să nu mă fac de râs, că tu m-ai trimis în Italia de ziua mea”., este mesajul postat de Daniel Buzdugan.

Mihai Morar a avut parte de multe suprize la postul de radio unde lucreze, iar una dintre ele a venit de la mama lui Daniel Buzdugan care l-a sunat în direct și i-a urat „La mulți ani!”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate